Hogyan lehet boldog lenni barátok, haverok, társaság, és társ nélkül?
Rengeteget dolgozom. Ez miatt egyre több haverom, ismerősöm kevésbé keresi a tarsasgom, tovabba ha hívom si őket, nemet mondanak.
Az igazi barátaim a csaladjaikkal, baratnőjükkel vannak.
Nem mozdulok ki, az estéimet egyedül töltöm itthon. A hétvégék roszabbak. rendszerint szintén egyedül vagyok, de az a baj, bármit is csinalok nem köt le a dolog...mindig cska akttog az agyam, holvannak a régi idők, mikor sok haver barat volt, mindig mentünk valahova, mindig csinaltunk valamit. Nekik összejött, nekem nem.
A barátnőzésről ne si bezséljünk, mert sírni tamadna kedvem annyira szanalmas vagyok.
szóval eljutottam oda, hogy már nem is akarom emgvaltoztatni ezeket a dolgokat, hisz ha majdnem egy év alatt nem sikerült, akkor most miért menne?
sokkal inkább csak szeretnék boldog lenni, és hosszu idő utan végre élvezni az életet, és a pozitivumokat latni.
Rengetegen boldogok egyedül. Akkor én miért ne lehetnék...de hogyan? Ők honnan merítenek ekkora lelki erőt?
23/F
tartok tőle a környezetvaltozas soran csak megjobban egyedül lennék...bar nemtudom.
szégyenlek pszichologushoz fordulni....
Vagy tényleg kezd el új körökben is ismerkedni, haverkodni.
Vagy szakítsd ki magad a valóságból, ne gondolkodj hanem olvass, nézz filmeket, sorozatokat, játssz pc játékokkal folyamatosan, igaz hosszú távon csak még szarabb lesz, rövid távon ez is segít:D
Magadból meríts erőt! Abból, hogy boldog akarsz lenni, hát akkor erőltesd! Csinálj egyedül programot, ami érdekel, menj szórakozó helyekre, és csak úgy ki mehetsz sétálni is.. hátha megismerkedsz valakivel -lánnyal-. El kell járni otthonról szabadidődben, mert különben megvonod magadtól az esélyt, és nagyon fiatal vagy még, nem szabad feladni =)! Kicsit megváltozott az életed, mint a többieké is, de neked is fel kell venni a ritmust! Egy év nem volt elég, persze mert csak most vetted észre igazán, hogy ez probléma, de innentől megkezdődik a változás. Tedd meg az első lépéseket. Egyedül is boldog lehetsz, de akkor ne másokat nézz, hanem csak magaddal törődj, hogy téged mi érdekel, mi tesz boldoggá és ne aggódj akkor azon, hogy egyedül vagy, mások meg nem, nekik milyen jó..., akkor boldog leszel.
Minden jót :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!