Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Szeretnénk a barátnőmmel...

Szeretnénk a barátnőmmel társastáncra járni. Hol van erre jó lehetőség?

Figyelt kérdés
fontos szempont lenne a hangulat, a megközelíthetőség és az ár

2012. szept. 26. 12:04
 1/4 anonim ***** válasza:

Az attól függ, hogy hol laksz.

De szerintem neten utánanézhetnél..... mondjuk úgy, hogy: <<lakóhelyed>> , társastáncoktatás

Szerintem kiad majd párat, és eldöntheted, hogy melyik a legszimpibb. ;)

2012. szept. 26. 13:26
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi a választ, idáig sikerült eljutnom ;)

De mivel ezeknek az internetes oldalaik nem képesek személyes tapasztalatokat, élményeket, vagy véleményeket adni, ezért gondoltam megkérdem itt. Valóban kissé pontatlan volt a kérdésfeltevésem, nyugodtan lehet rajta nevetni, vagy nevetségessé tenni, de elsősorban a hasznosabb infók beszerzése miatt írtam ki.

Szóval bárki: személyes tapasztalatok?

2012. szept. 27. 02:05
 3/4 anonim ***** válasza:

Bocsi, én nem akartam nevetségessé tenni a kérdésedet. Csak próbáltam ötletet adni, mert amíg nem tudunk többet, addig segíteni sem tudunk ennél többet. ;)

Szóval amíg nem tudjuk a lakhelyedet, addig személyes tapasztalatokat sem tudunk adni neked.

Hol laksz, kedves Kérdező?

2012. szept. 27. 14:06
 4/4 A kérdező kommentje:
Budakalászi vagyok, Budán, vagy Pest belső kerületeiben lenne igazából a legjobb (V., VII., ilyesmi helyeken :)
2012. szept. 28. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!