Nem bírok egyedül aludni? 18/F
Ne hangoljon le, ha esetleg fikazo, gunyoros valaszokat kapsz. En ezt ertem. Azota sok ido es sokminden volt. Mar elveznem a sajat szobat, es ferjes asszonykent erzem magam ujra gyereknek.
Ugye a szeretethiany, a maganelet az nehezebb ugy, azon dolgozni kell.
Ezt a szobat szerethetove kellene tenni. Keves kiadassal. Hangulatos fenyu lampa, ha nincs hideg, egy sarok kucko, akar parnakkal a foldon, ahol olvasni, netezni fogsz, eletet lehelsz a szobadba. Egy masik szoba lesz. Halkan zenere, radiora aludnek el.
Ha felelosseget tudnal vallalni erte, egy pici akvarium pl.
Meg ha eleted atmeneti allomasakent is, kuckot csinalj. Tarskereso vagy chat, ismerkedes, vagy barmi elfoglaltsag toltse be a szobad, legyel a tulajdonosa, es erezd privat szentelyednek.
Az 1.es jó tanácsokat adott, én is hasonlóra tudnálak biztatni. Sajnos én is nagyon rossz alvó vagyok, bár egészen más okokból, de nálam segít, ha valami zene, tv, YouTube videó megy a háttérben, máskülönben csak kattog az agyam, és hosszú órák után sem jön álom a szememre.
Legvégső esetben gyógyszeres megoldást is igénybe vehetsz, de azt előtte mindenképp egyeztesd orvossal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!