Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nem birom ezt tovább mi a ki...

Nem birom ezt tovább mi a ki ut innen?

Figyelt kérdés

18 éves lány vagyok

Alapbol az egész gyerekkorom is egy borzalom volt de most úgy erzem hogy teljesen mélyponton vagyok

Anyam apám utal apám meg is fenyegetett halálosan

Egész gyerekkoromba csalta anyamat másik családjai voltak amire most derült fény

Egyrészt nem tudom ezt se feldolgozni meg ahogy bánt velem q fenyegetést .anyam utal mint a szart nem is akarom részletezni.azthittem a barátaimrol hogy igazi barátok de nem soha nem hívnak ki engem is kibeszelnek csak akkor írnak ha nincs más.van egy prkapcsolatom nagyon szerelmes voltam a fiú a több éven át összejött a volt legjobb baratnommel szakítottak és én vigasztalta meg és így jöttünk össze.sokszor megbant meg nem érti meg az én helyzetem mindig veszekszunk

Jelenleg nincs munkám és nem találok pénzem sincs

Teljesen mélyponton vagyok eddig is így volt de egyre rosszabb folyamatos pánikroham emberek között rosszullét mindig sírhatnekom van és senki nem veszi észre ha meg próbálok valakitől segítséget kérni az felhozza a saját baját .meguntam és nem látom a kiutat lehet azt mondani hogy sajnáltatom magam de eddigi eletem során mindenhol q legrosszabbat kaptam.legszivesebben feladnam...és egyre nagyobb bátorságom van..kérlek segitsetek mitcsinaljak hogy kijussak ebbol

2021. jan. 31. 13:06
 1/2 anonim ***** válasza:
58%

Sokan utálni fognak majd emiatt, de egy depressziós embert senki sem kedvel, mert csak elrontja mások kedvét a negativitásával. Először fordulj mindenképpen egy jó pszichológushoz, aki segít ezen. Milyen iskolát végeztél? 18 éves vagy, ha nem tanultál szakmát legalább, nem tudom, hogy milyen munkát szeretnél. Vagy robotolsz 100-150 nettóért, vagy elkezdesz azzal foglalkozni, ami érdekel. Bár jelenleg ne ez legyen a prioritás.

Tehát először pszichológus, utána valami normálisabb munka/pénzszerzés, majd elköltözés. Probléma megoldva.

2021. jan. 31. 13:11
 2/2 anonim ***** válasza:

Hát igen, érdemes lenne dokihoz fordulnod. Mindenképpen. Ha ez letudva, akkor ha nincs pénzed elköltözni, vannak pl ilyen betanulásos munkák. Gyárban, ilyen elég monoton, de viszonylag jó fizetős állás. Nem nagyon kell semmi szakmai tapasztalat vagy végzettség. Soknál elszállásolást is kínálnak. Ez is egy megoldás lenne, ha ilyenben is hajlandó vagy gondolkodni.

Ha ennyire rossz a helyzet, akkor jó lehet egy ilyen drasztikusabb változtatás.

2021. febr. 12. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!