Mėly depresszióból ,hogy lehet kijönni?
Sokszor nincs kedvem beszėlgetni ėlőszóba vagy telefonon senkivel.
Ilyenkor a kissebb beszólások is betalálnak. Rosszabbul esnek eltalalnak a szívembe.
Jobban fölszívom magam minden negatív dolgon.
Van ,hogy ėrtėktelennek ėrzem magam de van hogy úgy ėrzem harcban állok az egėsz világgal.
Nemtudom..
Valahogy úgy törtėnik minden ,hogy ne jussak egyről a ketőre. Rengeteg ilyen esemėnyt tudnėk mesėlni az ėletemben.
Mindíg próbálok minden tėren fejlődni , kitartóan dolgozni az ėletemen ,de úgy ėrzem mindíg ott tartok ahonnan elindultam ės csak az ėvek telnek el. Pl itt ez a vírus válság. Előtte a gazdasági vállság stb. Munka hol van hol nincs felėlem amit fėlreraktam.
Amivel előlrėbb tudnėk jutni azt mindíg fel kell ėlnem. Hiába próbálok reálisan előrrelátóan gondolkodni.
Asszonyal csaladot tervezünk 5 ėve ,de mindíg jön valami.
Gyesre nem tud elmenni ,mert folyon van valami ami miatt nem tud gyesre elmenni. Vagy penz nincs vagy fix stabil munkahely. Házikót nem tudok venni ,mert mire meglenne az összeg robbanásszerűen fėl ev alatt ugrik 20 milliót az ingatlan ár.
A párom csaladja útál. Nem segitenek inkabb idegelnek kerezbetesznek kiröhögnek.
Az ėn Anyai családom 3ėve temettem el. Apám ,lesz@rja mi van velem.
A barátaim mind szėtszóródtak a nagyvilágban.
Ėn is álltalában külföldön dolgozom ,nem is rossz pėnzt keresek de így se jutok messzire. Öreg 20 ėves autóval járok dolgozni. Arra se költök szinte semmit.
Ahol lakok most ott nem tudok barátságokat kötni felesleges is ,mert el akarok innen költözni.
Fontos különbségett tenni, depresszió és depresszív reakció között.
A depresszió genetikai betegség gyógyszeres kezelés és rendszeres terápia ajánott.
A depresszív reakció valójában 1 trauma ami a multadban történt és nem tudtad feldolgozni és ezmiatt szorongsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!