Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogy "betegedhetnék" meg?

Hogy "betegedhetnék" meg?

Figyelt kérdés

Jövöhét utàni héten szeretnék kimaradni a suliból legalàbb az elsö 3 napra..van rà okom..nem tanulàs vagy ilyesmi :D..

Hallottam olyat, hogy làzas lehetek a krétàtól ha megeszek egy kicsit.. ( àllítólag igaz, mert volt aki kipróbàlta )

azt is hallottam, hogy a sós kàvétól elhànyom magam.. :D nem tudom ez mennyire lehet igaz.. segítene valaki?

2010. okt. 24. 12:10
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
jaj nagyokosok.. képzeljétek nekem nem lesz szünet akkor -.-
2010. okt. 24. 12:23
 12/18 anonim ***** válasza:
63%
ja hogy te mész elsején is suliba...értem.....
2010. okt. 24. 12:26
 13/18 anonim ***** válasza:
0%

Sok eszű a kérdező...

Jól van, akkor te menjél 1.-én is suliba... Jesszum.

2010. okt. 24. 12:27
 14/18 A kérdező kommentje:
:D ha tudnàtok gondolkozni akkor észrevennétek, hogy nem én vagyok a buta, hanem ti.. nem csak Magyarorszàgon van élet àm.. :)
2010. okt. 24. 12:28
 15/18 anonim ***** válasza:
Cserélj velem! Én nagyon szeretnék egészséges lenni :( Születésem óta van egy betegségem, ami miatt nagyon rossz az immunrendszerem, egy kis vacak vírus is hetekre kiüt. Emiatt kétszer kellett évet ismételnem. Nagyon szívesen cserélnék veled, ha beteg akarsz lenni!
2010. okt. 24. 12:30
 16/18 A kérdező kommentje:

Hàt sajnàlom, hogy neked ez így alakult :(..

mi màR annyit beszéltünk erröl a baràtommal, hogy ö le is betegedett.. :D én meg itt vagyok és semmi...anyu meg nem hagynà, hogy csak ne menjek suliba úgyh muszàj legalàbb vmi megfàzàs v nàtha..

2010. okt. 24. 12:32
 17/18 anonim ***** válasza:
31%
Nem elég, hogy mi mondjuk meg hogy legyál beteg, még azt is tudjuk, hogy hol laksz.Jesszus!
2010. okt. 24. 12:32
 18/18 A kérdező kommentje:

épp ezért nem kéne okoskodó szövegeket írni :)..

ha azt mondom, hogy nekem kellene menni akkor hidd el és ennyi

2010. okt. 24. 12:34
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!