Hogy "betegedhetnék" meg?
Jövöhét utàni héten szeretnék kimaradni a suliból legalàbb az elsö 3 napra..van rà okom..nem tanulàs vagy ilyesmi :D..
Hallottam olyat, hogy làzas lehetek a krétàtól ha megeszek egy kicsit.. ( àllítólag igaz, mert volt aki kipróbàlta )
azt is hallottam, hogy a sós kàvétól elhànyom magam.. :D nem tudom ez mennyire lehet igaz.. segítene valaki?
Tényleg KOMOLYAK az indokaid!
És ha majd dolgozni kell, ott mit fogsz kitalálni?
attól lelkiismeretfurdalàsom van mindig :D..
ezért kéne valami igazi..
akkor elmondom ha nem hiszitek el xD
tàvkapcsolatom van.. és a baràtom jön hozzànk egy hétre és utàna 7 hétig nem talàlkozunk csak ugye internet...
én mindig nagyon késön érek haza suliból és legalàbb az elsö 3 napon teljesen együtt lehetnénk, az olyan jó lenne :)
Ezek a megbetegedési problémák általában nem használnak, ha meg igen, akkor annyira rosszul leszel, hogy nem fogsz tudni a barátoddal foglalkozni.
Menj el az orvoshoz, és mondd, hogy nagyon fáj a fejed, rosszul vagy, lázas voltál, stb., nem hiszem, hogy nem ír ki egy pár napra.
problémák helyett taktikák :D
Úgy látszik, én meg írni nem tudok. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!