Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Izmosodásnál mennyi zsír fog...

Izmosodásnál mennyi zsír fog feljönni kb? Hogyan oldjam meg ezt a helyzetet?

Figyelt kérdés

Sokat fogytam,még folytatom.

Viszont ha izmosodni akarok,zsír is fog feljönni és kezdem azt érezni,hogy ezt fordítva kellett volna.

21/F

2023. dec. 9. 19:37
 1/9 anonim válasza:
Nulla. Ha sportolsz épp hogy kalóriát égetsz, izom növekedés meg nem jár zsír növekedéssel. Az az étrendedtől függ hogy a fehérje mellé még mit tolsz be.
2023. dec. 9. 19:46
 2/9 anonim ***** válasza:

Kaloriadeficitben is lehet izmosodni ha az edzes es a feherjebevitel rendben van.

Ha fogyni mar nem akarsz csak sulyt tartani es izmosodni akkor ne csinalj kaloriaszufficitet hanem edd pont a szuksegletedet magas (1.5gr/kg) feherjebevitellel. Szep lassan fog alakulni az izmosodas. Nem olyan gyorsan mintha szufficitbwn ennel de fof.

(En fogyad alatt vegig csinaltam eroedzest es elsg jol izmosodtam vegig deficitben)

2023. dec. 9. 20:45
 3/9 A kérdező kommentje:

Még leadnék egy jó adag zsírt azért,utána kezdenék izmosodásra hajtani.

Akkor tehát kedves egyes! Mit kéne fehérje mellé betolnom,hogy izom építés közben ne jöjjön fel rám zsír hogy aztán ismét le kelljen majd adnom pár kilót?

2023. dec. 9. 20:52
 4/9 anonim válasza:

Beviszel olyan 30-40g fehérjét, 30g szénhidrátot edzés után és megvagy mesterségesen az izom és energia töltéssel.

Emellett meg folytatod a diétád :) Gondolom ott is inkább normális ételeket eszel ami pont jó az edzéshez.

2023. dec. 9. 21:08
 5/9 A kérdező kommentje:

Azt hallottam hogy egyszerre izmosodni,fogyni lehetetlen.

A diétám igazából kalória deficit,nem számolom.

Csak normális kaja,semmi gyorskaja.

Néha azért becsúszik egy csoki...

Annyit eszek,amennyi jól esik.

Így sikerült fogyni sokat éhezés nélkül.

Viszont mi legyen az a 30g szénhidrát edzés után?

Sima fehérjeporom van,mit vigyek a terembe még edzés utánra?

2023. dec. 9. 22:21
 6/9 anonim válasza:

Azt úgy kell érteni, hogy a testsúlyod nem biztos hogy változik (attól függ alapból mennyire súlyos vagy), mert az izom hiába kisebb térfogat, sokkal nehezebb mint a zsír. Fogyni fogsz a zsírból, sokkal jobb formád lesz.

Szénhidrátból ha már van fehérjeporod, ajánlom a vitargo ízetlen változatát. Azt ihatod együtt a fehérjéddel.

2023. dec. 9. 23:12
 7/9 A kérdező kommentje:

Tehát megy ez egyszerre.

De kalória deficittel miből építek izmot?

Na megnézem ezt a vitargot.

2023. dec. 10. 14:15
 8/9 anonim válasza:
Izomnak fehérje kell, nem kalória. Ahhoz hogy tudj edzeni, ahhoz energia kell, azt meg a szénhidrátból szeded.
2023. dec. 10. 23:38
 9/9 anonim ***** válasza:

#5 rosszul hallottad mert lehet. Én 3.5 éve csinálom. Csak nem olyan gyors az izomépítés mintha tobbdt ennel de attol meg lehet. Megy le a zsir, jon fel az izom egyszerre.

Teljesen mindeg hogy a feherjet meg a szenhidratot a nap folyaman mioor vkszed be. Edzes utan vagy maskor. Az anabolikus ablak elmelet mar reg megdolt.

Es attol nem fog zsir felmenni vagy csak kevés ha nem eszel túl sokat. Mert izmot felszedni iszonyat lassú, max 2-300 kcal szufficittel csinaljak a profi testepitok es kicsi zsir rajuk is ramegy. Ez az atlag folyamat. Ezt csak ugy tudod elkerulni ha ennel is kisebb vsgy nincs szufficit ahhoz meg bizony szamolgatni kell

Kaloria deficittel ugyanugy feherjebol epitesz izmot. Ha megfelelo az edzes es a terheles akkor bizony fog epulni ha van hozza eleg feherje. En 3.5 alatt kb 4 kilo izmot szedtem fel de volt benne fel ev covid miatti kihagyas stb raadasul csak heti egyet edzek es csaj vagyok. Szoval lehet fekszedni es nyilvan ha heti tibbszor edzel meg nem vagy beteg annyit mint en akkor sokkal tkbbet is fek tudsz szedni

2023. dec. 11. 07:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!