116 kg vagyok, és diétázok. Elkezdtem edzeni is. Mi történt?
Figyelt kérdés
Minden nap 1300 kcalt viszek be. Tegnap 1500-t ettem. Diétázok, és tegnap két órát edzettem: 1,5 óra súlyzós edzést, és fél óra futást. 10 féle gyakorlatot csináltam, és több, mint 3 kmt futottam. Utána végig volt egy rossz érzésem. Amikor pedig hazaértem, és lefeküdtem aludni, felment a pulzusom 150-ra. Nagyon rosszul éreztem magam. Anya azt mondja, nem az edzés okozta. van pánikbetegségem is, de tegnap nem volt pánikrohamom! Mi lehet a baj, mit rontottam el? Szabad ezt az edzést folytatnom továbbra is? Még annyit kérdeznék, hogy lehet, hogy életveszélyes amit csinálok?2023. dec. 4. 06:56
21/22 A kérdező kommentje:
Most, hogy pihentem, 70 a pulzusom. Ez azt jelenti nem sportolhatok túl intenzíven?
2023. dec. 4. 17:07
22/22 anonim válasza:
Ezt csak a doki tudja megmondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!