Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit gondolsz a mammográfiai...

Mit gondolsz a mammográfiai vizsgálatról?

Figyelt kérdés
Hasznos, megelőző szűrővizsgálat, vagy a röntgensugaraival részben felelős a mellrák kialakulásáért? Vagy valahol a két véglet között?

2023. okt. 17. 18:38
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
58%

Nem vagyok egészségügyi dolgozó , igaz a családom jelentős ott helyezkedett el . Respect nekik és MINDEN eü dolgozónak 🙏!

A szűrés fontossága elengedhetetlen és laikusként is megbotránkozást vált ki belőlem , hogy a mai világban is van aki megkérdőjelezi a szükségességét valamint a saját hülyesége és önbizalom hiánya / fóbiája miatt az állítólagos élete párját is inkább az orvoslás elutasítására buzdítja 😳😳😳!!! Számomra ez egészen elképesztő !!!

Nagyon remélem nejed magasabb intelligencia szinttel rendelkezik , és nem hallgat ràd , vagy pedig kinyílik a szeme …..

Na ha engem a férjem nem támogatna az egészségügyi szűrések stb a saját hülyesége miatt , nagy csalódás lenne és feltennèm a kérdést ,milyen emberrel is kötöttem össze az életem ?! 🤔😏

Mikor a párod a pl gyermekkel vajúdott ( amennyiben született ) akkor is elutasitottátok az orvosi beavatkozás szükségességét mert az túl intim stb ?!?? A terhességi alatti vizsgálatok is az intimitás megsértését feszegetik ?? Össze teszem a kezem a férjemért, aki szerencsére ellenkezője annak a típusnak akit a válaszadók között “ tisztelhettünk” és aki mindig mellettem állt mikor az sem volt biztos egyáltalán életben maradok . Nálunk és Normáliséknál TÁMOGATNI szokás egymást és nem lebeszélni , ezáltal a gyógyulás esélyét csökkenteni …..

2024. jan. 3. 08:18
 42/43 anonim válasza:
63%
az antivaxxer konteós elmebetegek mindenhol tombolnak :D
2024. jan. 6. 15:00
 43/43 anonim ***** válasza:
Ha mar valami aggalyos benne, az legfeljebb a mell osszenyomasa, nem a sugarzas. Nagyon nem mindegy, hogy valaki akkor veszi eszre a mellrakot, amikor mar az attetek okoznak panaszt.
2024. márc. 19. 15:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!