Van egy sipoly, a végbélnyílásom fölött ami már
régi, és mély. Hamarosan műtét és kifognak vágni egy
nagyobb darabot, és aztán összevarrják. Aggódom, hogy
utána mi lesz hogy lesz?
21/33 A kérdező kommentje:
#20-as
Nekem nem igazán fájt a varrat szedés és kb 1 perc alatt megvol5, simán kihúzogatták és ennyi, egy kicsit ilyen szúró érzés volt de tűrhető fájdalom és tényleg gyorsan megvan
#21-es köszönöm szépen ,hogy válaszoltál 🙂 jobbulást kívánok neked ,nektek !
márc. 12. 08:18
Azért izgulok , mert nekem közelebb van a vègbèlhez meg a gáthoz ,igen èrzèkeny terület nincs sok varrat benne remèlem tényleg úgy lesz amit írtál abban bízok🙂
márc. 12. 08:21
24/33 A kérdező kommentje:
Nekem a végbélnyílásom fölött egy 3-5 cm volt egészen felfele kb 7-10cm hosszú és az volt 2 oldalról összevarrva, kicsit érdekes volt amúgy az érzés de annyira nem vészes, meg akkor már örül az ember hogy túlvan a műtéten stb
Ezeket a műtéteket magánban végeztettétek ?
Nekem azért is rossz nagyon, mert anno a szülés utáni gáton a varrás helyén lett. Először valami gyulladás féle, de azt többször tisztították/ műtötték és a végén lett belőle egy végbélsipoly.
Nagyon kellemetlen, mert a végén nem is varrták össze. Így most nem is tudom hogy nőgyógyász, vagy proktologus..
Néha csúnya váladék jön..
Olyan jóenne ha esetleg azt meg lehetne szüntetni, de az állami kórházban nem sikerült .
Próbáltalak beletenni gumi csíkot, majd lápiszozni. De sajnos megmaradt. Az ötödik próba után feladtam
márc. 15. 15:08
26/33 A kérdező kommentje:
Nekem nem magánban, elmentünk sebészorvoshoz, megnézte, beírt egy műtéti időpontra meg az aneszteziológushoz
Nekem is államiban volt ,magán úton nem is tehetném meg anyagilag. Hála istennek nagyon jó kezekben vagyok ! Engem is 3.ra műtöttek mint írtam elsőnek kivágták a külső sipolyt nyitva hagyták magától Keller volna besarjadni nem sikerült neki ,így beletettèk altatásban a fonalat és 3hónapig bent volt , aztán a gyulladás lement úgy műthető lett 3 hónap után! És most műtöttèk egy órás altatásban LIFT módszerrel ! Szintén kivágták a külső sipolyt amit nyitva hagyták ,kitisztitották a végbél mellet is felvágták ott is kitisztîtották stb és össze varrták! És remèlem most már jó lesz 🙂
márc. 16. 08:30
Köszönöm a válaszokat.
Tényleg nagy tortúra de ha sikerülne megérné.
Ugye ez olyan téma, amiről nem is beszél az ember
Nagy segítség ez a fórum.
márc. 16. 16:44
Szívesen segítünk ha tudunk 🙂majd írj hogy haladnak a dolgok !
márc. 16. 19:56
Sziasztok ! A tegnapi napon megtörtént a varratszedèsem ,hát mondanom sem kell feleslegesen izgultam megint ,pedig nekem elég érzékeny helyen volt a varrat ,mint említettem közvetlen a végbél mellett és picit a gát közelében ! Semmit sem éreztem de tényleg mèg egy kis szúrást ,csîpèst sem ! A sebem szèpen gyógyul ,a nyitott járatnak mèg fornnia kell ,4 hét múlva kontroll ,azt mondta a doktorom,hogy ennek muszáj lesz összeforrnia és még gyógyulnia mert nincs már benne semmi ami miatt újra kijönne hiszen tokostúl kivágták! Úgyhogy remélem így is lesz 🙂!
márc. 20. 07:50
További kérdések: