Van egy sipoly, a végbélnyílásom fölött ami már régi, és mély. Hamarosan műtét és kifognak vágni egy nagyobb darabot, és aztán összevarrják. Aggódom, hogy utána mi lesz hogy lesz?
#9-es
Szeretném megkérdezni hogy jöttél rá, hogy neked Anopapillád van ?
Csak a vérzés utalt rá, vagy lehet érezni elváltozást is.
Azért kérdezem mert a fiamnak ( már felnőtt) egy ideje többször vérzik ha vécére megy és kemény a széklete.
Nagyon szurkoltam a kérdezőnek hogy sikerüljön a sipoly műtét.
Nekem négyszer csináltak, de nem sikerült.
Most talán van valami lézeres lehetőség.
Nagyon közel van a záró izomhoz és drasztikusabb vágást nem mertek csinálni. Lápiszozták, kis gumi csövet húztak bele..
Kellemetlen, de még meg van.
Az igazat megvallva, anopapillája mindenkinek van, ha jól értettem a dokit. Azok ilyen kis váladék termelő mirigyek vagy mi, csak az enyémek valamiért "behülyültek", és ok nélkül fájnak, a szarkezetükben keletkezett valami probléma, és irritálják a nyálkahártyáa is, úgyhogy ezért kell őket kiiktatni.
Vérezni szinte sose vereztek 1-2 alkalommal 2 év alatt, csak fájnak, főleg fizikai megterhelés után. A WC-n is szúrnak olykor, ha keményebbek a dolgok. Plusz ülni meg hosszasan állni se lehet velük anélkül, hogy ne sajogjanak baromira, úgyhogy nem jó muri...xd
Szerintem a fiadnak nem feltétlenül anopapillitise lehet, ha a vérzés a fő tünet.
Köszönöm a választ.
Gyógyulást kívánok
Sziasztok !
Szeretném megkérdezni, hogy álltok a műtétekkel.
Sikerült ? Minden rendbe jött.
Az én műtétem most kövezkező hétfőn lesz, ha minden igaz. Nagyon remélem, hogy jól dog msjd minden menni, és nem marad el a jó eredmény sem!😊
12-es vagyok
Nem kell félni a műtéttől! :)
Nekem nagyon gyorsan meglett és gerincbe érzéstelenítettek, ami nem fájt.
Ami rossz volt hogy alig ehettem utána, egész nal ugyanabban a pózban kellett feküdni és picit fájt már amikor ment ki az érzéstelenítő.
Na meg pisilni kellett és féltem hogy nem sikerül.
Ne adjátok fel aztse, én felkeltem hajnali 2 fele és akkor sikerült pisilnem!
Köszönöm a válaszokat.
Gyógyulást kitartást kívánok.
Köszi a választ.
Kitartást gyógyulást kívánok
Sziasztok 🙂
#7 kèrdezőtöl szeretnék kérdezni 🙂 olvastam neked is a végbél mellet volt sipolyod és megműtöttèl és varratod is volt ! Nekem is most volt a sipoly műtètem és varratom is van ! Szeretném megkérdezni nagyon fájdalmas a varrat szedés ? Nagyon félek tőle ,1 hét múlva lesz a szedés akkor lesz már 2 hetes a sebem ! Tudom egyen függő de mire számîthatok.köszönöm 🙂minden jót kívánok !
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!