Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Van egy sipoly, a végbélnyílás...

Van egy sipoly, a végbélnyílásom fölött ami már régi, és mély. Hamarosan műtét és kifognak vágni egy nagyobb darabot, és aztán összevarrják. Aggódom, hogy utána mi lesz hogy lesz?

Figyelt kérdés
Ugyanúgy fogok tudnj majd sportolni gyógyulás után? Mennyi idő mire meggyógyúl?

2023. szept. 19. 20:33
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:

#9-es

Szeretném megkérdezni hogy jöttél rá, hogy neked Anopapillád van ?

Csak a vérzés utalt rá, vagy lehet érezni elváltozást is.

Azért kérdezem mert a fiamnak ( már felnőtt) egy ideje többször vérzik ha vécére megy és kemény a széklete.

Nagyon szurkoltam a kérdezőnek hogy sikerüljön a sipoly műtét.

Nekem négyszer csináltak, de nem sikerült.

Most talán van valami lézeres lehetőség.

Nagyon közel van a záró izomhoz és drasztikusabb vágást nem mertek csinálni. Lápiszozták, kis gumi csövet húztak bele..

Kellemetlen, de még meg van.

febr. 7. 05:42
 12/33 anonim ***** válasza:

Az igazat megvallva, anopapillája mindenkinek van, ha jól értettem a dokit. Azok ilyen kis váladék termelő mirigyek vagy mi, csak az enyémek valamiért "behülyültek", és ok nélkül fájnak, a szarkezetükben keletkezett valami probléma, és irritálják a nyálkahártyáa is, úgyhogy ezért kell őket kiiktatni.

Vérezni szinte sose vereztek 1-2 alkalommal 2 év alatt, csak fájnak, főleg fizikai megterhelés után. A WC-n is szúrnak olykor, ha keményebbek a dolgok. Plusz ülni meg hosszasan állni se lehet velük anélkül, hogy ne sajogjanak baromira, úgyhogy nem jó muri...xd

Szerintem a fiadnak nem feltétlenül anopapillitise lehet, ha a vérzés a fő tünet.

febr. 7. 08:40
 13/33 anonim ***** válasza:

Köszönöm a választ.

Gyógyulást kívánok

febr. 8. 09:31
 14/33 anonim ***** válasza:

Sziasztok !

Szeretném megkérdezni, hogy álltok a műtétekkel.

Sikerült ? Minden rendbe jött.

febr. 24. 15:45
 15/33 anonim ***** válasza:

Az én műtétem most kövezkező hétfőn lesz, ha minden igaz. Nagyon remélem, hogy jól dog msjd minden menni, és nem marad el a jó eredmény sem!😊

12-es vagyok

febr. 24. 17:21
 16/33 A kérdező kommentje:

Nem kell félni a műtéttől! :)

Nekem nagyon gyorsan meglett és gerincbe érzéstelenítettek, ami nem fájt.

Ami rossz volt hogy alig ehettem utána, egész nal ugyanabban a pózban kellett feküdni és picit fájt már amikor ment ki az érzéstelenítő.

Na meg pisilni kellett és féltem hogy nem sikerül.

Ne adjátok fel aztse, én felkeltem hajnali 2 fele és akkor sikerült pisilnem!

febr. 25. 07:38
 17/33 anonim ***** válasza:

Köszönöm a válaszokat.

Gyógyulást kitartást kívánok.

febr. 26. 07:03
 18/33 anonim ***** válasza:
100%
Megvolt a műtétem tegnap amúgy. Elvileg jól ment, remélem, nem marad el a jó eredmény se, 2-3 hét múlva derül majd ki, hogy megszűntek-e a fájdalmaim.
febr. 27. 14:07
 19/33 anonim ***** válasza:

Köszi a választ.

Kitartást gyógyulást kívánok

febr. 29. 19:11
 20/33 anonim ***** válasza:

Sziasztok 🙂

#7 kèrdezőtöl szeretnék kérdezni 🙂 olvastam neked is a végbél mellet volt sipolyod és megműtöttèl és varratod is volt ! Nekem is most volt a sipoly műtètem és varratom is van ! Szeretném megkérdezni nagyon fájdalmas a varrat szedés ? Nagyon félek tőle ,1 hét múlva lesz a szedés akkor lesz már 2 hetes a sebem ! Tudom egyen függő de mire számîthatok.köszönöm 🙂minden jót kívánok !

márc. 11. 08:56
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!