Van egy sipoly, a végbélnyílásom fölött ami már régi, és mély. Hamarosan műtét és kifognak vágni egy nagyobb darabot, és aztán összevarrják. Aggódom, hogy utána mi lesz hogy lesz?
Sziasztok, bocsi a késöi válaszért!
Igen túlvagyok a műtéten, ma szedték ki hétfőn a varratot :)
Gerincbe érzésrelenítettek, és sokkal jobb mint az altatás(altatást még nem tapasztaltam, se fixen jobb, a tű egyáltalán nem fájt)
A korhazba fekudtem kb 2-3 napig, a pisiles nehez volt, hajnal 2kor sikerult de szerencsere nem kellett katetert hasznalni. A sebem annyira nem fajt a mutet utan, kb 6-7 oraigto az erzestelenito. Fejemet csak jobbra balra mozgathattam, mert az erzestelenito az agyamba ment volna es az eros fejfajast okozott volna hetekig/honapokig amin semmi nem segit(orvosok mondtak, es szoktak mondani hogy panaszkodnak is emiatt) maga a mutet lezajlasa fajdalommentes es gyors volt.
Sokat nemnagyon ehettem, inni se nagyon sokat. Egesznap fekudtem ugye es trombozis ellen adtak is 2 reggel szurit.
Aztan hazaengedtek, bekotoztek a sebet. Egyelore minden jo volt, de leginkabb fekudtem itthon is (volt egy cso, ami be volt dugva a sebnel (kb 8 cm volt, hogy tisztitsa) azt kb 4 napra ra kiszedtek. Kb 6 napig a hazateres utan voltak ilyen kicsi fejfajasaim meg rosszul let amikor sokat alltam/ultem (ulni nehezkes vplt, igazabpl egy nyakparnan ultem ami pont nem nyomta azon a helyen a hatsom xD) a fejfajasok utana elmultak ugye, akkor igazabol mar szinte minden rendben volt.
Most ugye december 19. Van, a seb neha neha kicsit faj de igazabol mar nagyon jol erzem magam, ulni is tudok szinte majdnem rendesen. :)
Köszönjük a válaszod.
Kitartást és gyógyulást kívánok.
Szia! Azóta mi a helyet veled? Meggyógyultál teljesen?
Nekem is hamarosan beavatkozásom lesz, mondjuk szerencsére nem sipoly, hanem az összes anopapillám, meg a mellettük lévő érzékeny nyálkahártyám szedik le. Kicsit félek, de nagyon várom is már, hogy megszabaduljak tőlük.
A te sikeres sztorid talán egy kis bátorságot ad!😊
Szia! Igazából még szerintem teljesen nem, azért óvatos vagyok de mozogni már rég úgy mozgok mint előtte.
Meg folyamatosan szőrteleníteni kell.
De azért óvatos vagyok nehogy seggre essek vagy meghúzzam vagy bármi
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!