Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Másnak is nedves a tangája a...

Másnak is nedves a tangája a fenekénél?

Figyelt kérdés

A fenekem folyamatosan nedves, ha nincs rajtam bugyi odanyulok is érzem hogy nem száraz.

A problémám az hogy tangám kb 5 perc viselés után az egész fenekemnél nedves. Nem jó illatú, sokszor mosás után is érzem rajta, mellesleg ott elszíneződnek a bugyijaim. Nagyon kellemetlen. Említettem már orvosnak de nem tulajdonított neki nagy jelentőséget. Izzad.. de nem izzad télen nyáron ilyen akkor is ha nincs rajtam bugyi este fekszek, nyilván az ágyon nyomot olyankor nem hagy de ha odanyulok érzem.

tegnap 18:26
 1/7 anonim ***** válasza:
92%
Nekem nem. De figyi, akkor miért nem hordasz normál fazonú bugyit, ami tud is szellőzni rajtad?
tegnap 18:33
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is hordj rendes bugyit, a tanga amúgy sem egészséges. Nekem sem vizes ott, szóval nem tudom mi lenne erre jó, de a hintőport megpróbálhatnád.
tegnap 18:44
 3/7 A kérdező kommentje:
Írtam hogyha nincs rajtam bugyi alvásnál akkor is nedves a fenekem, szóval szerintem ilyen téren a bugyi fazonja tök mindegy. 28 éves vagyok nem szeretnék mamabugyit hordani, de egyébként nem csak tangat hordok van brazil és franciam is. De akkor is bevág az is és az is nedves lesz. Hintőporozom egyébként, de úgy is. Egyszerűen teljesen tanácstalan vagyok..
tegnap 18:55
 4/7 jpeacefuler ***** válasza:
71%
Én javasolnám a "Mycosid" hintőport. Láb-, hónaljizzadásra kiváló, biztosan jó a te problémádra is. Bármelyik gyógyszertárban kapsz ilyet. A felhasználása a fenekednél, talán egy pamaccsal a legegyszerűbb. Olyan amivel a nők az arcukat szokták púderozni, vagy mi...
tegnap 19:06
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm utána néztem , ez jó lehet. Kipróbálom.
tegnap 19:52
 6/7 anonim ***** válasza:
"Szexualitás - Gyakori kérdések"
ma 00:43
 7/7 A kérdező kommentje:
Szerintem ez nem szexualitás mert lehet akár egészségügyi problémából adódóan is.. ( legalábbis én gondolom így ) de köszönöm az értelmes és segítő hozzászólásod 6-os
ma 01:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!