Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan jöjjek formába?

LoneWolf:P kérdése:

Hogyan jöjjek formába?

Figyelt kérdés
Legalább 3 hónapja egyáltalán nem edzettem mert elustultam. A mai nap elegem lett. Szálkás hasizmom volt meg minden. Azt vettem észre hogy egyre jobban tűnnek el az izmaim. A 8 kocka hasizomból csak 4 maradt. Szóval ma megpróbáltam edzeni de nem megy. Fájnak a végtagjaim és az egész testem. Nem tudok fekve nyomni mert valamiért fáj a jobb csuklóm. Ez mindig is így volt. Először is hogyan jöjjek újra formába? Másodszor miért fáj a csuklóm és mitől múlna el?
2023. aug. 27. 16:29
 1/2 anonim ***** válasza:
0%

Minek kínzod magad...!?

A négy kocka maradéka is tűnjön el a hájban. Már 2023 van, modern kor, feleslegesek a hasizmok. A jelen korban arra kell kondícionálni a testet hogy minél több hájat raktározni tudjon, mert ez lesz a túlélés záloga.

2023. aug. 27. 16:55
 2/2 anonim ***** válasza:

Na ezek nem igazi izmok. Aki sportol, annak az izmai eleg sokaig tartanak, lehet, hogy nagyobb munka, hogy latsszon, de nem is arrol szol.

Te elmesz konditerembe es csinalsz magadnak mintha kockakat.

2023. aug. 27. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!