Gáz, hogy nem adtam pénzt a magándokimnak szülés után?
Megnyugodhatsz. Nem fog tönkremenni anyagilag a dokid. Az ajándékcsomagod valószínűleg a recepciósnál landolt. Ő meg a magánrendelés végén kitömött zsebbel beszállt, a feltételezhetően nagy értékű autójába és hazament.
Nem gáz. A bor miatt se aggódj lehet nem is iszik alkoholt. De ha mégis, olyat vesz magának amilyet akar.
3. vagyok
Nem tudom milyen magán szülész-nőgyógyásznál voltál. Nem is tartozik rám a te dolgod.
Megszámolhatatlan magánrendelő és klinika van jelenleg az országban. Sok szülész-nőgyógyász ott bérel rendelőt, vagy már tulajdonos benne, valamilyen módon.
Sok szülésznek több helyen is van magánrendelése. Mind online mind a helyszínen megtalálhatók a különböző vizsgálatok árai.(ezek ára között lehetnek eltérések)
Te ajándékkal fizettél, .. hát ez a te dolgod. A vizsgálat eredményét elvileg papíron és számitógépen is rögzítik, ennek az árát elvileg ki kellene fizetni. De hát ez megint csak a te, és az orvosod dolga.
Érdekes az ajándékozási opció.:):) Azért néha néha ellenőrizni szokták őket is.
Jellemzően szokott lenni egy recepciós akinek, általában egészségügyi végzettsége van. Legtöbb esetben nála történik a vizsgálatok árának hivatalos fizetése, vagy előre vagy a vizsgálat után, legtöbbször készpénzben. Amiről számlát , vagy nyugtát ad.
2019- ben született meg a második fiam, ugyanaz az ötven körüli doki volt a feleségem szülésze. Ajándékot soha nem fogadott el, azt hogy én hogyan és mennyit fizettem az meg az én dolgom.
De hidd el valamirevaló szülész már rég tesz az ajándékra.
Szerintem fölösleges volt oda bármilyen ajándékot vinni. De nem gáz, te így intézted, és a te privát dolgod ,rád tartozik, meg esetleg azokra akik ellenőrzik:)
Elvileg a vizsgálatnak marad nyoma, igy a fizetésről is kellene.
De tényleg ne aggódj , feltételezhető, hogy a doki okosabb annál, hogy egy ócska 12 ezres bor miatt bukjon meg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!