Alkoholprobléma? Mit csináljak?
Relatíve régóta megiszom a magamét, ami szerintem már önmagában problémaértékű dolog. Hétköznapokon tudom tartani, de az elmúlt pár hónap hétvégéiből semmire sem emlékszek.
Egyszerűen muszáj innom, különben olyan rémálmaim vannak, hogy nem tudom kialudni magam, stresszes vagyok és kezdem magamon tapasztalni újra a depresszió tüneteit és az alkoholfogyasztás az mégiscsak emberibb módja az önbántalmazásnak. Úgy érzem a barátaim kezdenek elfordulni tőlem, valamint párkapcsolatomra is kihat már.
Nem merek segítséget kérni; 19/L

Miért érdemes segítséget kérned?
- nem egyedül jársz hasonló cipőben;
- valami oka van annak, hogy alkoholhoz folyamodsz, amit körül kell járni;
- próbálkoztál, és egyedül nem megy;
- nagyon jó szakemberek vannak, akik ezzel foglalkoznak;
- fentiekből amit leírtál még korán vagy, és időben közbelépve sokkal hatékonyabban tudsz most megszabadul ni tőle, mint később;
- azt hogy ide kiírtad már nagyon jó első lépés, de mi innen nem tudunk segíteni, nem tudunk megismerni, kikérdezni, bizalmat gerjeszteni benned, ezért igazi valós segítséget adni nem tudunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!