Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit tehetek ha hullámvölgybe...

Mit tehetek ha hullámvölgybe van a lelki világom?

Figyelt kérdés
Héten szakítottam a párommal,sajnos nagyon elvesztette a bizalmam dolgokkal, hiába szeretem de nem volt már értelme. Nagyon hullámvölgybe vagyok. Mit tehetek ez ellen? Tök jó az egyik pillanatban még semmi bajom másikba meg össze rogyok a bánattól. Annyira rossz! :( Ki volt már így és mit csinált?

ma 15:00
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha előtte nem voltál depressziós, scak most ettől vagy az, akkor adj magadnak időt, hogy ezt feldolgozd. Ilyenkor ez természetes, de idővel el fog múlni. Ne siettesd!
ma 15:08
 2/4 A kérdező kommentje:
Valószínűleg igen ettől vagyok depressziós,de olyan rossz!😭 Csak szenvedek. Tudom H lesz még ilyen és nem csak Velem hanem mindenkivel megtörtént már. De annyira nem megy.
ma 15:12
 3/4 anonim ***** válasza:
Sajnálom, ez nehéz időszak, de természetes. Meg tudlak érteni, a szakítás nemcsak az elhagyott, hanem a szakító felet is megviseli általában.
ma 15:13
 4/4 A kérdező kommentje:
Remélem jobb lesz!🙏❤️
ma 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!