Állandó kimerültség, ingerlékenység és idegességre tippek? Éjjelente nem tudok aludni rendesen, pedig nagyon fáradt vagyok. A koncentrációs képességem nagyon rossz. Továbbá nagyon nagy hullámvölgyeim vannak.
Figyelt kérdés
2013. okt. 14. 22:44
1/5 anonim válasza:
Én magnéziumhiányra tippelek. De lehet, hogy többféle vitaminhiányod is van.
2/5 anonim válasza:
Szorongás vagy stressz válthatja ki szerintem. Az is lehet, hogy túlterheled magad pl. a munkahelyen. Szerintem a háziorvosod keresd fel, hátha elküld kivizsgálásokra,és ha nem talál szervi okot, akkor érdemes pszichológushoz fordulni, vagy változtatni az életmódon.
Jobbulást kívánok!
3/5 anonim válasza:
Mindenkeppen szeddj magneziumot.
Valoszinu azert nem tudsz aludni ejjel, mert mar nagyon ki vagy merulve es akkor termeszetes a koncsntracio kepesseg csokkenese.
Valoszinu idegeskedsz is valamin, az elejen nemartana egy kis nyugtato tea, pl egy pohar citromfu teat igyal meg lefekves elott. Nekem az sokat segitett, ha stresszeltem magam valami.
A legjobbakat!
4/5 A kérdező kommentje:
Vitaminra én is gondoltam :) Szedtem magnéziumot egy ideig, de úgy éreztem az annyira nem használ.. Nem tudom, majd kifundálom milyen vitamin kellene. Persze életmódváltás lenne a legjobb (sulizom és munkahelyen vagyok egyszerre, valamint a magánéletem sem a legrendezettebb) de arra egyenlőre nincsen lehetőségem.. :( Köszönöm a tippeket, megpróbálom őket! :)
2013. okt. 15. 21:12
5/5 anonim válasza:
Magnosolvot szedj, az ér is valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!