Meghalunk? Véletlenül fehérítő, domestos és wc takarító is került a felmosóvízbe. Nem voltam itthon és a lakótársam mindet rakott a vízbe, mert mindegyikből kevés volt.
Figyelt kérdés
Ez egy órája volt mikor hazajöttem és éreztem a csípős, fullasztó erős szagot és akkor mesélte. Azóta szellőztetek, de a lakás, az orrunk és a tüdőnk még tele van. Megfájdult a fejünk, az orrom csíp és szédülünk.
Azt olvastam a neten, hogy a keverésük halálos.
Most meg fogunk halni?
Ezt komolyan kérdezem.
Orvost nem akarom felhívni, mert nagyon ciki lenne.
2023. máj. 23. 10:50
41/48 anonim válasza:
Egy dolgot jegyezz meg: hülyékkel nem jó együtt élni.
42/48 A kérdező kommentje:
Ezt nagyon megtapasztaltam, sok ilyet csinált már. Ti is vigyázzatok a lakótársakkal.
2023. máj. 23. 22:31
43/48 anonim válasza:
Szerintem röntgen önmagában csak emiatt felesleges sugárterhelés, ha elenyésző is.
44/48 A kérdező kommentje:
Fél napig lélegeztük, jobb megnézetni. Ma is fáj a fejem és hatalmas gombóc van a torkomban.
2023. máj. 24. 10:32
45/48 anonim válasza:
Igaza van 43-nak, inkább igyál vizet, amennyit tudsz, csináld a mély légzéseket friss levegőn.
46/48 anonim válasza:
43 vagyok, köszi. Nem tudom, van erkélyetek? Nyakunkon a nyár, kezd nagyon kellemes meleg lenni éjszaka is, én amennyit csak tudok, és ameddig csak fennáll ez a fejfájós állapot meg a szag a lakásban, addig minden lehetséges időben erkélyen, vagy valamilyen formán levegőn lennék. Meleg kezd lenni, az se baj, ha egész nap kereszthuzat van.
47/48 A kérdező kommentje:
Nincs erkély, az ablak azóta folyamatosan nyitva van. Nincs huzat se, de ez is valami.
Röntgenre mindenképp elmegyek.Ki tudja eddig is hányszor csinálta, csak nem tudok róla és a lakásban cigizik, az ablaknál.
2023. máj. 24. 20:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!