Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Meghalunk? Véletlenül fehérítő...

Meghalunk? Véletlenül fehérítő, domestos és wc takarító is került a felmosóvízbe. Nem voltam itthon és a lakótársam mindet rakott a vízbe, mert mindegyikből kevés volt.

Figyelt kérdés

Ez egy órája volt mikor hazajöttem és éreztem a csípős, fullasztó erős szagot és akkor mesélte. Azóta szellőztetek, de a lakás, az orrunk és a tüdőnk még tele van. Megfájdult a fejünk, az orrom csíp és szédülünk.

Azt olvastam a neten, hogy a keverésük halálos.

Most meg fogunk halni?

Ezt komolyan kérdezem.

Orvost nem akarom felhívni, mert nagyon ciki lenne.

2023. máj. 23. 10:50
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
37%
Egy dolgot jegyezz meg: hülyékkel nem jó együtt élni.
2023. máj. 23. 22:25
 42/48 A kérdező kommentje:
Ezt nagyon megtapasztaltam, sok ilyet csinált már. Ti is vigyázzatok a lakótársakkal.
2023. máj. 23. 22:31
 43/48 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem röntgen önmagában csak emiatt felesleges sugárterhelés, ha elenyésző is.
2023. máj. 24. 09:51
 44/48 A kérdező kommentje:
Fél napig lélegeztük, jobb megnézetni. Ma is fáj a fejem és hatalmas gombóc van a torkomban.
2023. máj. 24. 10:32
 45/48 anonim ***** válasza:
36%
Igaza van 43-nak, inkább igyál vizet, amennyit tudsz, csináld a mély légzéseket friss levegőn.
2023. máj. 24. 13:54
 46/48 anonim ***** válasza:
36%
43 vagyok, köszi. Nem tudom, van erkélyetek? Nyakunkon a nyár, kezd nagyon kellemes meleg lenni éjszaka is, én amennyit csak tudok, és ameddig csak fennáll ez a fejfájós állapot meg a szag a lakásban, addig minden lehetséges időben erkélyen, vagy valamilyen formán levegőn lennék. Meleg kezd lenni, az se baj, ha egész nap kereszthuzat van.
2023. máj. 24. 16:18
 47/48 A kérdező kommentje:

Nincs erkély, az ablak azóta folyamatosan nyitva van. Nincs huzat se, de ez is valami.

Röntgenre mindenképp elmegyek.Ki tudja eddig is hányszor csinálta, csak nem tudok róla és a lakásban cigizik, az ablaknál.

2023. máj. 24. 20:00
 48/48 anonim ***** válasza:
Mi újság veletek azóta?
2023. aug. 17. 10:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!