Meghalunk? Véletlenül fehérítő, domestos és wc takarító is került a felmosóvízbe. Nem voltam itthon és a lakótársam mindet rakott a vízbe, mert mindegyikből kevés volt.
Ez egy órája volt mikor hazajöttem és éreztem a csípős, fullasztó erős szagot és akkor mesélte. Azóta szellőztetek, de a lakás, az orrunk és a tüdőnk még tele van. Megfájdult a fejünk, az orrom csíp és szédülünk.
Azt olvastam a neten, hogy a keverésük halálos.
Most meg fogunk halni?
Ezt komolyan kérdezem.
Orvost nem akarom felhívni, mert nagyon ciki lenne.
Én biztos elmennék otthonról és szellőztetnék, huzatot csinálnék.
Amúgy nem tanult a lakótársad kémiát felső tagozatban meg középiskolában? Hol volt akkor, amikor azt tanították, hogy vegyszereket nem keverünk össze csak úgy random - nem, háztartásban sem! - mert vegyületek, gőzök, gázok keletkeznek, amik belélegezve veszélyesek az emberi (meg mindenféle más állati) szervezetre?
"Azt mondja, hogy mindenhová spriccelt, keze, arca és még a szájába is.
Szegény!
Szerintem ez a mennyiség már halálos, nem viccelek!
A fazék teám sem volt lefedve, azt is öntsem ki?"
Itt toltad túl a kamu sztoridat!
Ebben semmi kamu nincs. Már többször az arcára és a szemébe spriccelt a fehérítős víz amikor szőnyeget mosott és sosem ijedt meg, azután csak megmosta a szemét. Szerinte ez sem gond és én túlzásba viszem az aggódást.
Nem tudom ki találna ki ilyet és miért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!