Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Meghalunk? Véletlenül fehérítő...

Meghalunk? Véletlenül fehérítő, domestos és wc takarító is került a felmosóvízbe. Nem voltam itthon és a lakótársam mindet rakott a vízbe, mert mindegyikből kevés volt.

Figyelt kérdés

Ez egy órája volt mikor hazajöttem és éreztem a csípős, fullasztó erős szagot és akkor mesélte. Azóta szellőztetek, de a lakás, az orrunk és a tüdőnk még tele van. Megfájdult a fejünk, az orrom csíp és szédülünk.

Azt olvastam a neten, hogy a keverésük halálos.

Most meg fogunk halni?

Ezt komolyan kérdezem.

Orvost nem akarom felhívni, mert nagyon ciki lenne.

2023. máj. 23. 10:50
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
37%
Le kell zárni minden rezsit jelentő dolgot, fűtés kikapcs (amúgy is, május vége van), víz elzár, gáz elzár, elektromos áram minimálisra szorít (hűtő menjen, és kész). Aztán irány az első, legolcsóbb hotel/motel/panzió, jobb esetben barát, előbbi (tehát nem utóbbi) esetben a legminimálisabb lehetséges, foglalható változatban, azaz alapesetben - sajnos - reggelivel. (Azt mindig beépítik az árba, így, ezzel is drágábban tudják adni.)
2023. máj. 23. 16:23
 32/48 A kérdező kommentje:

Maradtunk, most már nem érzem annyira a szúrós szagot, viszont a torkom kiszáradt és olyan, mintha egy nagy csomó lenne ott.

Elkezdek albérletet keresni és jövőhéten elmegyek tüdő röntgenre.

2023. máj. 23. 19:57
 33/48 anonim ***** válasza:
36%

Szellőztetés után nem ártana egy kis oktatás a résztvevőknek.

Én Domestos vagy hipó mellé csak padlófelmosót vagy folyékony szappant adagolok.

Szívesen!

2023. máj. 23. 21:48
 34/48 anonim ***** válasza:
60%
Ha mély belégzést csinálsz 5-10 percig friss levegőn vagy nyitott ablaknál, az segít a pillanatnyi méregtelenítésben. De ha vizet iszol, az is.
2023. máj. 23. 21:50
 35/48 Med_fet_ati ***** válasza:
26%
Szeretnéd, ha lélegeztetnélek? ;)
2023. máj. 23. 21:51
 36/48 anonim ***** válasza:
2023. máj. 23. 22:01
 37/48 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tanácsokat!

A lakótársam már nem lesz intelligensebb. Szerinte ma is túlzásba vittem az aggódást és én vagyok a hülye. Röntgenre se fog jönni.

2023. máj. 23. 22:05
 38/48 anonim ***** válasza:
Szóval akkor ejtsd meg a 33-44-es kisoktatást.
2023. máj. 23. 22:11
 39/48 anonim ***** válasza:
*33-34
2023. máj. 23. 22:12
 40/48 A kérdező kommentje:

Mondtam neki, hogy veszélyes, meghalhattunk volna, neki az arcára fröccsent, de nem érdekli. Nem fél. Az ilyennek hiába beszélünk.

Amint tudok elmegyek inkább.

2023. máj. 23. 22:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!