Meghalunk? Véletlenül fehérítő, domestos és wc takarító is került a felmosóvízbe. Nem voltam itthon és a lakótársam mindet rakott a vízbe, mert mindegyikből kevés volt.
Ez egy órája volt mikor hazajöttem és éreztem a csípős, fullasztó erős szagot és akkor mesélte. Azóta szellőztetek, de a lakás, az orrunk és a tüdőnk még tele van. Megfájdult a fejünk, az orrom csíp és szédülünk.
Azt olvastam a neten, hogy a keverésük halálos.
Most meg fogunk halni?
Ezt komolyan kérdezem.
Orvost nem akarom felhívni, mert nagyon ciki lenne.
Maradtunk, most már nem érzem annyira a szúrós szagot, viszont a torkom kiszáradt és olyan, mintha egy nagy csomó lenne ott.
Elkezdek albérletet keresni és jövőhéten elmegyek tüdő röntgenre.
Szellőztetés után nem ártana egy kis oktatás a résztvevőknek.
Én Domestos vagy hipó mellé csak padlófelmosót vagy folyékony szappant adagolok.
Szívesen!
Köszönöm a tanácsokat!
A lakótársam már nem lesz intelligensebb. Szerinte ma is túlzásba vittem az aggódást és én vagyok a hülye. Röntgenre se fog jönni.
Mondtam neki, hogy veszélyes, meghalhattunk volna, neki az arcára fröccsent, de nem érdekli. Nem fél. Az ilyennek hiába beszélünk.
Amint tudok elmegyek inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!