Meghalunk? Véletlenül fehérítő, domestos és wc takarító is került a felmosóvízbe. Nem voltam itthon és a lakótársam mindet rakott a vízbe, mert mindegyikből kevés volt.
Ez egy órája volt mikor hazajöttem és éreztem a csípős, fullasztó erős szagot és akkor mesélte. Azóta szellőztetek, de a lakás, az orrunk és a tüdőnk még tele van. Megfájdult a fejünk, az orrom csíp és szédülünk.
Azt olvastam a neten, hogy a keverésük halálos.
Most meg fogunk halni?
Ezt komolyan kérdezem.
Orvost nem akarom felhívni, mert nagyon ciki lenne.
Felhívtam a toxikológiát, azt mondták, hogy a szédülés, fejfájás és torokfájás még nem nagy gond. Lehet, hogy tüdőgyulladás lesz, erre figyelnünk kell és szellőztessünk egésznap.
El fogok költözni, mert ez már nem állapot.
"Nem tudom ki találna ki ilyet és miért."
Te, mert unatkozol.
"A macska hogy bírja?"
A macska pusztult volna el először, ha nem kamu lenne a sztori.
Ebben a kérdésben mi a vicc?
Rengetegen kérdezték ugyanezt, az előbb néztem meg.
Az a hibám, hogy én hosszan kifejtettem a kérdést, ezért már vicc?
Írtam többször, hogy nyitva van az ablak, de semmit sem ér.
Csak ezt lélegezzük azóta, vagy a lakásban maradt, vagy az orrunkban.
Ha ennyire durva a helyzet, én pár napra ablakot nyitnék, huzatot csinálnék, elvinnék minden törékeny dolgot, amit a szél leverhet, ami összetörhet, és pár napra akárhová elmennék máshová élni. Ez lehet barát, ismerős, hotel, panzió, Zimmer Frei, bármi.
Voltam már én is így (festéskor, nagyobb felújításkor), ilyenkor a felnőtt ember megoldja magának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!