Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nagyon hangosakat dörrentek?

Nagyon hangosakat dörrentek?

Figyelt kérdés

Az a helyzet,hogy hajnalban eléggé hangosakat szoktam dörrenteni vagyis pukizni. És sajnos volt már olyan hogy olyan hangos volt hogy a párom felsikoltott éjjel mert hirtelen jött a nagy durranás.

Mit tegyek? 38/N

2023. máj. 2. 16:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet, hogy laktózérzékeny vagy? Azért ez így szerintem rendszeresen nem oké. Mármint nem normális bélműködésre utal. Vagy túl sokat eszel estére, vagy valami. Az én férjem is tud fingadozni rendesen, ha elereszti magát, szerintem a szomszédban is hallani meg előfordul álmában is, persze. Attól viszont messze vagyunk, hogy éjjel rendszeresen erre riadjak fel. Az eü okát kellene megtalálni.
2023. máj. 2. 17:33
 12/15 anonim ***** válasza:
94%

Nálunk a halak finganak.

A nejem szerint.

2023. máj. 2. 17:34
 13/15 A kérdező kommentje:
Nekünk teknőseink vannak,de ha ekkoràt dörentenének akkor leszakadna a páncél a seggükről
2023. máj. 2. 20:07
 14/15 anonim ***** válasza:
Hát ha álmodban fingasz akkor nem tudsz mit tenni, de ha ébren vagy és érzed hogy finganod kell akkor menj ki a wcre és fingj ott, ha úgy is hallatszik akkor húzd le a wct közben.
2023. máj. 2. 20:31
 15/15 A kérdező kommentje:
Na persze...tudod milyen fáradt vagyok...? Nem tudok ki menni a wc-re egyszerűen jön és mindent visz
2023. máj. 2. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!