Nagyon hangosakat dörrentek?
Figyelt kérdés
Az a helyzet,hogy hajnalban eléggé hangosakat szoktam dörrenteni vagyis pukizni. És sajnos volt már olyan hogy olyan hangos volt hogy a párom felsikoltott éjjel mert hirtelen jött a nagy durranás.
Mit tegyek? 38/N
2023. máj. 2. 16:45
1/15 anonim válasza:
Ha olyat eszel vacsorára ami jó sok bélgázt termel akkor ne csodálkozz.
2/15 anonim válasza:
Én nem tudom ezt a kérdést komolyan venni, szóval további jó szórakozást.
3/15 anonim válasza:
Az én feleségem ez ellen a farpofák alattomos széthúzásával védekezik.
Legtöbbször működik, de volt, hogy nem, és csak bef0stam tőle.
4/15 anonim válasza:
3-as akkor most a feleséged vagy te? Idióta.
6/15 anonim válasza:
Dugózd be a likad éjszakára egy parafa dugóval egy darabig bent tartja a fingot amikor pedig már túl nagy a nyomás akkor egy enyhe pukkanással lövöd a dugót az ég felé ekkor a kedvesed azt fogja hinni, hogy pezsgő pukkant így nem kap infarktust.
7/15 A kérdező kommentje:
Sokat gondolkodtam hogy ki írjam e ezt a kérdést mert sokan viccnek veszik,igaz én is röhögök mikor megtörténik de màr kezd zavarni és nem szeretném ha a pàrom elhagyna. Volt amikor én is úgy próbáltam hogy szét húztam a farpofàim de hangosabb lett,és éjjel azért szépen tud szólni a csendben...közben meg hallom a pàromat amikor csendben elfordul a azt mondja. ,,úristen ki ez te,,
2023. máj. 2. 17:21
8/15 anonim válasza:
Röhögjetek egy jót rajta, aztán aludjatok tovább.
Esetleg növessz dús seggszőrt, akkor csak egy szűrt szisszenés lesz, mondjuk a seggszór az rosszabb, mint a hang.
9/15 anonim válasza:
Próbálj meg lefekvés előtt parancsszóra fingadozni hátha kiürül annyira a pukitartályod hogy csendben lesz éjjel a hátsó fertályod.:)
És még rimmelt is.:)
Költő lettem!:)
10/15 anonim válasza:
Mi az ilyesmi zajokat mindig ráfogjuk a kutyára. Nálatok ez nem opció? 🤗🤗
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!