Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Naturál gyúrással is csökken...

Naturál gyúrással is csökken a várható élettartam nem csak a szteroidpumpálttal?

Figyelt kérdés
2023. máj. 1. 16:52
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

10

110 kiló fekvenyomás, 120 kiló guggolás, 100 kilós csigás lehúzás hátra még lószar súlynak számít? :)

Ha igen, akkor honnan nem lószar már?

2023. máj. 1. 20:46
 12/14 anonim ***** válasza:

"Naturál gyúrással is csökken a várható élettartam"

Szerintem egyértelműen nem. Ha belegondolsz, akkor egy olyan ember, akinek nincsenek ugyan nagy céljai, de egész életében csinálja az alapgyakorlatokat, sokkal "funkcionálisabb" lesz nyugdíjas korában, mint az, aki semmit sem sportolt, vagy már régen abbahagyta a sportolást. Persze ehhez hozzá kell venni, hogy az illetőnek figyelnie kell arra, hogy ne hízzon el, és a gyakorlatokat is helyesen kell végrehajtania, hogy ízületi problémák miatt ne kelljen abbahagynia az edzést.

És megfelelő mennyiségű kardió sem árt, mert szerintem ez még fontosabb a hosszú élethez, mint az erő- és izomépítés.

Valamint bele kell kalkulálni, hogy a hosszú élethez szükséges egy kis szerencse is. Ismertem nagyon sportos embereket, akiket hirtelen elvitt valami csúnya betegség (60-70 körül ez már mindig benne van a pakliban).

2023. máj. 1. 21:14
 13/14 anonim ***** válasza:

110 kiló fekvenyomás, 120 kiló guggolás, 100 kilós csigás lehúzás hátra még lószar súlynak számít?

Attól függ, hogy hány kiló vagy, és hogy mióta edzel. De nehogy azt hidd, hogy ez úgy működik, hogy 130 kilóig jótékony a fekvenyomás, 130 kiló fölött viszont már káros az érrendszeredre, és meghalsz. Miért csak ilyen fekete-fehéren tudtok gondolkozni? Ennyire nem értetek a dolgokhoz? Autisták vagytok?

2023. máj. 1. 21:28
 14/14 gungasam ***** válasza:
Szerintem Schwarci és Stallone is természetellenesen sok izmot fejlesztett és elég öregek már ahhoz, hogy elmondhassák, nem rövidült az életük....
febr. 6. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!