Reggel mindig pisilsz, vagy tartogatod?
Figyelt kérdés
Nekem ha csak kicsit kell, akkor nem szoktam, csak később. Valamikor csak délben, kora délután, persze ha nagyon kell akkor kimegyek reggel. Amikor itthon vagyok és nem kell időre felkelnem akkor mindig tartogatom és csak akkor kelek ki az ágyból ha már nagyon kell. Ti hogy vagytok ezzel? F2023. febr. 19. 06:04
21/25 anonim válasza:
Reggel miután felkeltem, mindig nagyon kell, visszatartani is alig tudom. Mi a fenének tartogatnám?! Sőt, van, hogy arra ébredek, hogy nagyon kell kakálnom.
22/25 anonim válasza:
Mindig egyből. Az az első dolgom reggel.
23/25 anonim válasza:
Nálam ez úgy szokott lenni, hogy amikor felkelek és még fekszek az ágyban, addig semmi. De ahogy a talapmra állok hirtelem olyan erős ingerem van, hogy sokszor futnom kell a wc-re mert majd' becsurrantok. Szerinte nem is bírnám tartogatni.
Én mondjuk lány vagyok, de nem hiszem, hogy ebből a szempontból jelentős különbség lenne.
24/25 erogeen válasza:
23-as, megnéznélek olyankor. Nagyon izgató, a egy lánynak láthatóan nagyon kell.
25/25 anonim válasza:
Az emberek tobbsege nyilvan tartogatja, es watersport ketagoriaban videokat oszt meg utana, hulyegyerek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!