Ma péntek 13. van. Ez a nap tartogatott valaki számára valami szerencsétlen eseményt?
Figyelt kérdés
2023. jan. 13. 16:05
1/17 anonim válasza:
Számomra szerencsést, remélem legalább holnapig kitart :)
2/17 anonim válasza:
Felkeltem reggel. Aludnom kellett volna
3/17 anonim válasza:
Délben meghaltam, de már jobban vagyok.
4/17 anonim válasza:
Elütött egy vonat még a melóhelyről 2 kamion egy autó 3 biciklis 5 motoros, belém csapott a villám felrobbantott egy szilveszterkor besült tűzijáték és olyan magasról fosott rám egy madár h leszakadt a karom.Belekötöttem a wonder of u ba :((
6/17 anonim válasza:
Nekem jó napom volt, mondhatni szerencsés napom.
7/17 Időutazó03 válasza:
Ma kezdődött a nagy küldetésünk. Fontos nap ez nekem, de még fontosabb az emberiség számára.
8/17 anonim válasza:
Idáig nem történt velem semmi szerencsétlenség, inkább jónak mondanám a napomat eddig.
9/17 anonim válasza:
Persze. Pont olyan szögbe fordult a föld, hogy negatív mágikus erők szabadultak el. Elvégre is úgy találták ki a naptárakat, hogy péntek 13 mindig pont ilyen időpontra essen. A számoknak is hatalma van, gondolj csak a grabovoi számokra, mennyire hatásosak... Küldök neked egy 27-es számot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!