Miért nincs szerencsém?
Figyelt kérdés
Ahányszor játszom Tippmixet mindig vesztek kivétel nélkül. Más játékokban sem szoktam nyerni. Folyamatosan nyitogatom az adventi naptárakat, de semmi. Soha nem nyerek semmit. A mai meccset már elbuktam, holnapra nyugodtan tegyétek meg, hogy a franciák jutnak tovább, mert én a marokkóiakra fogadtam.2022. dec. 13. 22:18
1/16 anonim válasza:
Ezért mondják, hogy a szerencsejáték a hülyék adója.
3/16 anonim válasza:
Itt egyedül a Szerencsejáték Zrt-nek van/lesz szerencséje!
5/16 A kérdező kommentje:
#4: Semmiben sincs. Aki hallgatott rám és a franciákra fogadt, az jól járt.
2022. dec. 14. 21:59
6/16 anonim válasza:
Valamibe van szerencséd csak nem veszed észre
7/16 anonim válasza:
Azért nincs szerencséd, mert a szerencsejáték a nevéből adododan nem a szerencsén múlik. Úgy van kialakítva a legtöbb ilyen játék, hogy te nem nyerhetsz(hosszútávon). Tippmix (ha stratégia nélkül csinálja az ember) , sorsjegy, rulett, lottó, mind egykutya.
8/16 anonim válasza:
Ilyen mentalitassal sose leszel szerencses.
9/16 anonim válasza:
Ki a fene akar hosszutavon nyerni nekem eleg 1 milliárd is
10/16 anonim válasza:
nekem is elég lenne egy milliárd. Látod, azért nincs szerencséd, mert kb 1:30 000 000 millióhoz, hogy szerencséd legyen, tehát nagyon kicsi a statisztikai esélyed rá. Kezdj olyan játékokba, ahol nagyobb a nyerési esély.Pl. 10 % :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!