Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Miért nincs szerencsém?

Miért nincs szerencsém?

Figyelt kérdés
Már kezd furcsa lenni ez a szerencsétlenség. Már másodszorra próbáltam valamit és újra ugyanaz a baj történt! El akartam menni egy hétre a paromhoz és már másodszorra kidobták a lakásból amit az ország adott neki (Anglia). És pont amikor el akarok menni hozzá! Lehet hogy hülye vagyok de ez nem normális
2015. ápr. 23. 21:13
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Fura...Igen csak fura...

Bár én inkább úgy látom, hogy elsődlegesen ez a párod balszerencséje.

A kérdés az, hogy ő mennyire akar veled lenni igazából? Teljesen ki lehet zárni, hogy nem azért dobták ki hirtelen, hogy nehogy meglesd?

Lehet hülye vagyok, de ez nem normális.

Nem akarok a füledbe bogat ültetni. Miért dobták ki?

2015. ápr. 23. 21:19
 2/14 A kérdező kommentje:
Ő igazából menekült. De nem is szabadna Angliában lennie. Valahogy kapott az országtól lakást. És ahogy látom minden két hónapban"kidobják" és akkor bíróságra megy ahol még idáig újra vissza adták neki.
2015. ápr. 23. 21:21
 3/14 anonim ***** válasza:

Így már értem, sajnálom. Én kártérítést is kérnék, bár gondolom annak is örül, ha ott maradhat...

Miért nem éltek együtt amúgy?

2015. ápr. 23. 21:23
 4/14 A kérdező kommentje:
De ebben a lakásban nekem nincs jogom lennem és senki másnak sem. Úgy alakítottuk hogy kibérel egy lakást egy hétre ameddig ott vagyok. Az a lakás ugymond férfi lakott haz. Nincs nő és nem is szabad lenni. Ha bármilyen nő lenne itt ki lenne dobva. Minden nap a lakás eladó körülnéz...így nagyon nehéz lenne ott lennem a gyerekkel. Ha magam mennék még valahogy lehetne. Meg ha nem lenne Gyerek a párommal élnemék. :\
2015. ápr. 23. 21:25
 5/14 A kérdező kommentje:
A párommal élnék*
2015. ápr. 23. 21:26
 6/14 anonim ***** válasza:
És ő nem mehet hozzád?
2015. ápr. 23. 21:29
 7/14 A kérdező kommentje:
Nem mert deportáltni kellene őt...addig ameddig még ott voltam szöktettem a rendőrség elől . Pár hónappal később az ISIS ellepte irakot és így kegyelmeztek. Nem deportálták... De még mindig minden sorban kérdezik hogy biztos nem akarja feladni magát hogy deportálják..még pénzt is kínálnak neki!
2015. ápr. 23. 21:33
 8/14 A kérdező kommentje:
Röviden nem mehet sehova csak irakba
2015. ápr. 23. 21:34
 9/14 anonim ***** válasza:

Hát akkor marad az örök vendég verzió fekete munkával titokban. Jobbat nem tudok sajnos.

De vissza semmi esetre ne menjen...

2015. ápr. 23. 21:36
 10/14 A kérdező kommentje:
Az van hogy már egy éve várom a honosítást. Mert horvátnak néznek. Hiába Magyarországon születtem és nem beszéltem a magyaron kívül más nyelven 13 éves koromig. Na mindet, megbeszéltük, akkor is megyek:)
2015. ápr. 23. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!