Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Na szerintetek ez miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Na szerintetek ez miért lehet? Vagy csak ennyire nincs szerencsém? FIÚK?!? LÁNYOK?!?

Figyelt kérdés

Fiú vagyok és szeretnék megkérdezni a véleményeteket abban, hogy ez szerintetek miért lehet? Általában minden lánnyal eltudok beszélgetni bármennyit, még ha csak úgy leszólítok egy lányt is az utcán, hogy van-e kedve ismerkedni, és tényleg érdeklem őket, mert sok lány keresi a társaságom, de ha komoly a téma elutasítóbbak és 90%-ban az a válaszuk, hogy nemtudom ha arról van szó, hogy randizzunk vagy mit szólna egy kapcsolathoz. Pedig jóképű vagyok (elég sokmindenki elmondása alapján) ráadásul még sportolok is 85kiló vagyok és eléggé kivagyok gyúrva és még anyagilag is jól állok, de mégis elutasítóak.

Szerintetek csak pont azokat a lányokat fogom ki akik nem szeretnének semmit? mert vannak olyanok akik tőlem szeretnének de azokat meg túl egyszerűnek találom, nincs kihívás, pedig velük tuti lehetne kapcsolatot alakítani.

Szerintetek miért van ez az egész?

2014. dec. 30. 19:16
 1/1 anonim válasza:
Szerintem érd be kevesebbel...Miért nem kellenek azok a lányok akik szeretnek téged? Mi nincs bennük ami azokba a lányokba meg van ami neked kell? Miért egyszerűek? Ezeket gondold át! ;)
2015. jan. 2. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!