Miért nincs szerencsém?
Figyelt kérdés
Már kezd furcsa lenni ez a szerencsétlenség. Már másodszorra próbáltam valamit és újra ugyanaz a baj történt! El akartam menni egy hétre a paromhoz és már másodszorra kidobták a lakásból amit az ország adott neki (Anglia). És pont amikor el akarok menni hozzá! Lehet hogy hülye vagyok de ez nem normális2015. ápr. 23. 21:13
12/14 anonim válasza:
Édes szív, engem kicsi gyerek korom óta kísért a balszerencse és átragad a környezetemre is, de szó szerint, ahol én megjelenek, ott azonnal történik valami. Soha életemben nem nyertem semmilyen versenyen, nem nyertem kaparós sorsjeggyel, nem találtam pénzt a földön. Ha évente egyszer elindulok shoppingolni, akkor egyetlen csinos ruhát sem látok, míg a barátnőim mindig kifogják a legjobb darabokat, ráadásul akciósan. MINDIG. Ha lemegyek egy szórakozóhelyre hétvégén, akkor véletlenül sincs jó buli, sőt, emberek se nagyon. A pékségből mindig akkor fogy el a kakaóscsiga, mikor én beérek. Múlt héten csőtörés volt, aztán leszakadt az ajtó, utána rám borult az állólámpa és ripityára törött. És ez csak egy átlagos hét volt. Ha egy kis kavics van az úton, én elbotlok benne, ha elkezd fagyni a járda, én eltaknyolok. Az innivalót rendszeresen félrenyelem, és már legalább tíz alkalommal akart elütni autó, motor vagy bicikli. A gyerekek félnek tőlem, az öregek utálnak, a rokonaim letojnak, 3 éve nincs stabil kapcsolatom és 2 éve nincs munkám. Ezer helyen próbálkoztam 2 szakmával, ajánlással, próbálkoztam saját vállalkozással, de mindig minden kudarcba fullad. Külföldre még sose jutottam el, mert mindig közbejött valami. Ha egy másik városba szeretnék menni, akkor késnek a buszok, a vasutat felújítják, a metró meg nem közlekedik. S mindez úgy, hogy a két legjobb barátom a világ legszerencsésebb figurái, csodás kapcsolatban élnek, minden összejön nekik, a pénz gyakorlatilag az ölükbe hullik... én meg mindig örülök a sikereiknek. Viszont ha együtt vagyunk, akkor az én balszerencsém erősebb az ő szerencséjüknél, és ők is megszívják. Ez többször be is bizonyosodott. Én azt gondolom, hogy a régi rosszaságaim és hibáim miatt büntet valami felsőbb hatalom, és még pár évig szenvednem kell, mielőtt továbbléphetek. Ettől függetlenül tudok boldogan élni és reménykedek, hogy majd jobb lesz, szóval te se keseredj el, hogy most nem jött össze valami. :D Még így is ezerszer szerencsésebb vagy, mint sok ember és egyéb élőlény a Földön.
13/14 A kérdező kommentje:
Ez nem semmi
2015. ápr. 23. 22:35
14/14 anonim válasza:
Bár most így a többit olvasva, ha ennyire zűrös szituban próbáltok összehozni valamit, akkor az nem nevezhető szerencsétlenségnek annyira... szóval ilyen helyzetben várható, hogy nem fognak simán menni a dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!