Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Reggel mindig pisilsz, vagy...

Reggel mindig pisilsz, vagy tartogatod?

Figyelt kérdés
Nekem ha csak kicsit kell, akkor nem szoktam, csak később. Valamikor csak délben, kora délután, persze ha nagyon kell akkor kimegyek reggel. Amikor itthon vagyok és nem kell időre felkelnem akkor mindig tartogatom és csak akkor kelek ki az ágyból ha már nagyon kell. Ti hogy vagytok ezzel? F

2023. febr. 19. 06:04
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
8%
Mindig pisilek, de ha elfelejtek viszek tartót a buszra a vizeletnek, reggel sötét van nem látja hátul senki a buszon hogy elvégzem a dolgom....
2023. márc. 10. 17:54
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
A pisilési inger nálam azt jelenti reggel van, kipihentem magam és a testem is ébred, go pisilni.
2023. márc. 17. 12:05
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Kávé után muszáj pisilnem mindig...
2023. szept. 24. 16:45
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem iszol elég folyadékot ha 6-8 órányi alvás után nincs olyan erős ingered, hogy délig/délutánig tudod tartogatni. Baromi egészségtelen tartogatni, olvass utána. Nekem az az első reggel, általában nem is nagyon tudnám tartogatni, annyira kell. Ha korán fekszem és sokat iszom, pl. nyáron, akkor néha kb. féidőben is felébredek hajnali 3-4 óra között egy gyors pisire, ilyenkor azért nem olyan erős reggel az inger.
2023. szept. 24. 22:46
 15/25 NTBS ***** válasza:
97%
Mindig pisilés.
2023. szept. 25. 07:08
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Az első dolgaim egyike minden reggel, kivéve, ha hajnali 4-5 körül arra ébredek, hogy pisilni kell, mert akkor értelemszerűen nem kell rögtön, ha már felkelek.
2023. nov. 1. 00:00
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Hát a tartogatàs baromira nem egészséges, mert a pangó vizeletben az ilyen olyan bacik nagyon könnyen el tudnak szaporodni és frankó kis húgyúti fertőzések alakulhatnak így ki. Plusz amúgy sem jó a hólyagnak a tartogatàs. Ha pl teli hólyaggal kocsiba ülsz és ne adja isten karambolozol simán megrepedhet és mehetsz műtétre.
2023. nov. 1. 15:38
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Valoszinuleg egeszsegtelenul keveset iszol ha ezt így birod. Az meg borzaszto hogy meg elvezed is. Legkesobb felkeles utan fel oraval le kene guritani minimum egy pohar vizet. Ha az nem akar kijonni delig akkor extran ki van szaradva a szervezeted
2023. nov. 9. 11:59
 19/25 anonim ***** válasza:
97%
Hova tartogassam? 😃
2023. nov. 9. 12:26
 20/25 anonim ***** válasza:
57%

#6 mi abban az izgi?

#5 milyen fétised?

Ha pisilni kell és van módod el kell menni, mert a vesédet, hólyagodat tönkre teszed.

máj. 21. 14:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!