Milyen drog a kati?
Új és népszerű. Meg olcsó. Meg (egyelőre) legális.
Amúgy? Nyálkahártya-, beszédközpont-, anyagcsere, agyi kapacitás roncsoló. Meg jól, észrevétlenül ki lehet tőle száradni.
Aztán, ha valaki azt mondja, hogy jó a másnap, akkor fordítsd meg és hátulról rúgj egy jót bele!
Ja, és lehetnek paradox hatásai is. Vagyis, hogy pont nem "megleszel", hanem épp ellenkezőleg.
Hogy majd te tudod és lejössz, amikor akarod?
Lelked rajta...
Én nem vennék be és nem terjesztenék ilyen dumákat.
a kati a mefedronok közé tartozik szintetikus, NÖVÉNYVÉDŐ szer!!! Ráadásul ha nem nyomsz sokat nem érzed 2-3g kell a
jó közérzethez másnap meg kívánod....Ismertem egy csávót aki megölte a családját a pénz miatt hogy tudjon venni cuccost.
Ne katázz,füvezz :)
ma már szinte nincs egy olyan szórakozó hely se a hol nem lenne kati, múgy a kati az egy buli drog. azt többnyire a fiatalság használja bulikba... tudom, pont ott voltam. hatása az hogy lassítja a beszédet..
én csak ezt vettem észre ott az értelmiségnél akik katiztak://
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!