Nyirokcsomót ha kitapintom, akkor az meg van duzzadva?
Sziasztok.
Nem, nem orvosi tanácsért jöttem. Csak hipohonder vagyok, és túl reagálok ilyenkor dolgokat!
Szóval a jobb hónaljban egyik mosakodáskor kezdtem el érezni egy mikro csomót. Mikor megnyomkodtam, éreztem nyirokcsomó, elmozdul a helyéről, és picike. Amiket itt olvastam mindenki nagy duzzanatról írt. Nekem nincs nagy, de ha odanyulok, akkor kb max 1 cm-es picikét érzek.
Voltam 3 hete nőgyógyásznál, ő át tapogatta a cicim, mindent rendben talált. Ez a nyirokcsomó utána jött elő. Elkezdtem használni egy új parfümöt, amitöl a mellkasom tiszta miteszeres lett, ilyen smirglis lett az egész.
Lehet ettől a parfümtől a nyirokcsomó?
(3 napja nem fújom ezt a parfümöt, és a miteszerek már nagyrészt eltűntek)
Háziorvos látott, azt mondta hogy ez egy babszemnyi nyirokcsomó, jól mozgatható, jóindulatú.
Tudom, higgyek az orvosnak, de azért nekünk nőknek ha valami van a mellünknél, meg tud ijeszteni.
Uh-ra elmegyek azért, még ha a háziorvos szerint nem fontos egyenlőre.
Szóval, más is volt hogy tapintott ki nyirokcsomót ilyen helyen? Ez lehet teljesen normális csak valamitől érezhető?
Igen, most kezdett el 3 nap utàn a miteszerek is eltűnni.
Köszönöm:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!