Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért vannak önkétlen gyors...

Miért vannak önkétlen gyors izomrángások a combomba már egy jó ideje?

Figyelt kérdés

Tegnap este 6-kor kezdődött, majd lefekvéskor is nagyon idegesitett, de valahogy elaludtam. most még mindig csinálja. Észre vettem, hogy amikor járkálok talpon vagyok akkor nem, de ha leűlök, lefekszek akkor már kezdi is el egyből. Nem nagy izomcsoport, mint pl. az egész comb, hanem egy kisebb izomcsoportról van szó, a comb egy bozonyos része. Pontosabban a belső fele, közel a térdhez lévő izmok.

Hogy pontosabb legyek, olyan, mintha folyamatos áram impulzusok érnék azt a részt. Úgy rángatózik.

ma 10:55
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem is volt. Én szerintem hiánytünet. Magnézium segíthet.
ma 11:02
 2/5 anonim ***** válasza:
Egy jó ideje... :), tegnap este 6 nem volt túl régen. Az izomrángásoknak lehetnek banális okai, de akár az idegrendszer súlyosabb megbetegedése is okozhat ilyesmit. Hasznos lenne az okot feltárni.
ma 11:06
 3/5 A kérdező kommentje:
Hát mondjuk, van egy kis idegbetegségem (vagy mi), de ha nyugodt vagyok, nem idegesedek fel, akkor is csinálja. Most is.
ma 11:12
 4/5 anonim ***** válasza:
Mert ilyen helyzetben a gerinc porckorongja nyom 1 idevezető idegszálat.
ma 11:57
 5/5 anonim ***** válasza:
Bizonyos idegbetegségek esetén nem kell ehhez idegeskedni :)
ma 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!