Izomrángás az egész testemben mitől lehet? Körülbelül már 8-9hónapja tart
Sokat stresszelek de nyugalmi helyzetben is jelentkezik magnéziumot szedek de nem múlt el tőle.
Ha betegség miatt lenne ennyi idő alatt már romlott volna az állapotom?
Nagyon aggódom
Háziorvos nem utalt be neurológushoz csak le tudott a vitaminnal amit azóta is szedek.
De utána olvastam más betegségnek is a jele lehet de nálam már 9hónapja fen áll
Szerintetek hova forduljak? Mennyire sürgős lehet? Egesznap nem tudok bele nyugodni
Magánba menj neurológiára.
A magnézium mellé kellene még jópár vitamin, mert a Mg nem elég semmire. Ne multivitamint szedj, hanem az orvossal végig kellene beszélni, hogy pontosan melyikből mennyit szedj.
A stressz ki fog csinálni, és ha a váziznok ránganak a stressz miatt, annak komoly következményei lehetnek, ne halogasd a vizsgálatot!
Addig orbáncfű kapszula, relaxációs gyakorlatok (YT Bob Ramóna, vagy [link] )
Keress egy pszichológust, aki megtanít stresszkezelési technikákra! Talán ez a legfontosabb. Stressz minenkinek van, de muszáj megtanulni helyesen kezelni!
Jobbulást, kitartást!
Köszönöm szépen.!
Milyen következmények lehetnek?
Akkor ez más betegégtől vagy a stressztől lehet szerinted?
Megpróbálok elmenni magánba csak a kicsit nem tudom sajnos sokszor kire hagyni őt meg nem vihetném magammal :(
Már annyira magamba beszéltem mindent hogy nagyon felek egesznap ezeket olvasom addig is hogy tudnám magam túl tenni? Hisz már fenáll 8honapja de eddig egyáltalán nem zavart most meg nem megy ki 1percre sem a fejemből… :(
Magánba viheted a pindúrt is, de jobb helyeken államiban is megértik a helyzetet.
Valószínűleg túlfáradtál, és a gyereknevelés elég stresszes tud lenni, ha nincs segítséged. Ne olvasgasd a netet, mert a google egy orrfolyásra is már dobja a temetkezési vállalkozók reklámjait 🙈
8 hónap alatt, ha súlyos, szervi bajod lenne, már régen a kórház vendégszeretetét élveznéd.
Ha már nem szoptatsz, akkor egy kis citromfű tea, vagy orbáncfű kapszula picit segíthet, de a megoldás a vizsgálat, és valószínűleg a pihenés. Ez utóbbi tudom, hogy nagyon nehéz, de legyél egy picit lusta! Nem olyan nagy baj, ha a gyerek néha unatkozik egy kicsit. Az sem baj, ha fáradtságában sír. Feküdj mellé a matracra, simizd a popóját, hagy sírja ki a bánatát, csak ne hagyd ilyenkor egyedül! Ha meg elalszik, aludj te is, hagyd a mosást! Ez az időszak mindenkinek nagyon nehéz főleg, ha nincs, akinek pár órára leadd a gyerkőcöt. Hárommal voltam otthon ugyanígy. Jó hír, hogy elmúlik és fogsz tudni aludni, pihenni, amikor nagyobb lesz. Kitartás! Megéri az erőfeszítés, sok-sok szép időszak jön még a lurkóval! EZ az igazi ÉLET! ❤️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!