Nagyon beteg vagyok, normális, hogy a jó állóképességem pár nap alatt lenullázódott?
Figyelt kérdés
3. napja vagyok lázas. Mellette köhögök és éget, fáj a mellkasom és a légcsövem. A végtagjaim is nagyon fájnak. Amikor lehúzom a lázamat, akkor valamivel jobban vagyok.
Kétszintes házban élünk, lent a konyha és a fürdő így napjában néhányszor betegen is megmászom a lépcsőt. Mire a tetejére érek az egekbe ugrik a pulzusom, gyorsan veszem a levegőt, erőtlenné válnak a lábaim. Tényleg majdnem kiszakad a szívem a mellkasomból kb 15 lépcsőfok után.
19 éves fiú/férfi vagyok, 5 éve versenyszerűen sportolok, kimondottan jó az állóképességem, így most eléggé megijedtem. Sosem éreztem még ilyesfajta gyengeséget.
ma 15:17
2/2 anonim válasza:
Egy vírusos megbetegedéstől lehet ilyen néhány napig. Nekem úgy 4-5 nap után szokott lassan visszatérni az erőm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!