Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nagyon beteg vagyok, normális,...

Nagyon beteg vagyok, normális, hogy a jó állóképességem pár nap alatt lenullázódott?

Figyelt kérdés

3. napja vagyok lázas. Mellette köhögök és éget, fáj a mellkasom és a légcsövem. A végtagjaim is nagyon fájnak. Amikor lehúzom a lázamat, akkor valamivel jobban vagyok.

Kétszintes házban élünk, lent a konyha és a fürdő így napjában néhányszor betegen is megmászom a lépcsőt. Mire a tetejére érek az egekbe ugrik a pulzusom, gyorsan veszem a levegőt, erőtlenné válnak a lábaim. Tényleg majdnem kiszakad a szívem a mellkasomból kb 15 lépcsőfok után.

19 éves fiú/férfi vagyok, 5 éve versenyszerűen sportolok, kimondottan jó az állóképességem, így most eléggé megijedtem. Sosem éreztem még ilyesfajta gyengeséget.

jan. 11. 15:17
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Beteg vagy, ha meggyógyulsz elmulik
jan. 11. 15:37
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Egy vírusos megbetegedéstől lehet ilyen néhány napig. Nekem úgy 4-5 nap után szokott lassan visszatérni az erőm.
jan. 11. 16:34
 3/4 anonim ***** válasza:
A gyengeség a betegség tünete.
jan. 11. 21:44
 4/4 A kérdező kommentje:

De az normális, hogy a szívem is elkezd ezerrel dolgozni egy minimális megerőltetés után?

Az egész mellkasom nehéz, nem tudok mindent felköhögni és olyan, mintha egy súly ülne rajta. Aaaaa nagyon rossz. Orvos meg csak holnap lesz.

jan. 12. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!