Miért álmosodok el este nagyon korán? 20L
Figyelt kérdés
Kb 1 éve van az hogy már este 7 órakor nagyon álmos vagyok, ha alig csináltam valamit aznap akkor is. Régen fenn tudtam lenni éjfélig is, mostmar nem, még 9 ig is nehezen tudok fenn lenni. Az a baj hogy a legtöbb ismerősöm, barátom este érne rá mindenre talizni, beszélgetni, de nekem a kábasag ,fáradság miatt nincs kedvem este már beszélni senkivel, inkább erőm nincs hozzá. Ez miatt sokan el is koptak mellőlem. Még filmet nézni sincs erőm este. Miért vagyok olyan mint egy idős ember hogy hamar elfaradok?ma 08:38
1/10 A kérdező kommentje:
Normál testalkatom van, mozgok is eleget. Egészségesen taplalkozok is.
ma 08:39
2/10 A kérdező kommentje:
Meg napi 2 kávét iszok.
ma 08:41
3/10 anonim válasza:
Magambol kiindulva en pl folsavhoányos vérszegény vagyok. Az pont ilyen. Fáradtság erőtlenség energiátlanság.
5/10 anonim válasza:
Lehet esetleg hogy valamilyen alvásprobléma alakult ki.
Állj rá minden nap 8 órás alvásra például, ugyanabban az időben fekvés és kelés.
6/10 anonim válasza:
Ha naponta szexelsz, akkor normális hogy kába vagy utána
7/10 anonim válasza:
Ennyi idősen ez nem normális dolog, valami vitaminhiányod lehet. Meg sportolnod is kéne.
8/10 anonim válasza:
Az étel kilőve, mozgás kilőve, levegő kilőve.
El kellene menned a háziorvosodhoz, elmondani mi a problémád, első körben elküldenek egy vérvételre amiből kimutatják, hogy milyen hiányod lehet, teszem vas, fehérje stb.
Ne találgass, ne a neten keresgélj, minden ember más.
Legyen annyi eszed, hogy egy orvos kérdezel meg. Mér egy vérnyomást, meghallgatja a tüdőd, és elküld egy vérvételre ezaz alap. De sokminden kiderül belőle.
9/10 anonim válasza:
Háziorvosnál kérj egy általános vérvételt. Akkor kiderül ha valami gond van.
10/10 anonim válasza:
Túl sok szex, D vitamin hiány, mozgásszegény életmód
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!