Minoxidil használata?
Figyelt kérdés
Ki, milyen fajta minoxidilt használ/javasol haj vagy szakáll növesztésre?jan. 11. 00:27
1/6 anonim 

válasza:

A legolcsóbbat, amit talalsz. Ugyanaz fullra az osszes.
2/6 A kérdező kommentje:
Értem. Te használtál haj vagy szakáll növesztésre?
jan. 15. 13:46
3/6 anonim 

válasza:

Szakállra használtam és nagyon jól működött. Annyi, hogy az arcom kicsit puffadt tőle, de nem volt vészes és egyből elmúlt, amikor abbahagytam.
Ha tudsz angolul, akkor a Redditen a r/minoxbeards csoportban több tízezer ember szokott erről a témáról beszélni és ott nagyon jó tanácsokat olvastam anno.
Nekem konkrétan ettől lett rendes férfias szakállam. Sokkal dúsabb és sűrűbb lett tőle az arcszőrzetem. Kb. fél évig használtam, néha naponta 1x, néha naponta 2x. A bőröd kicsit hámlik tőle (mert alkoholos), szóval vegyél valamilyen arckrémet is.
4/6 A kérdező kommentje:
Értem, köszi.
Én hajra gondoltam használni.
jan. 16. 13:19
5/6 anonim 

válasza:

4. Arra is jó ha kopaszodsz, hogy megálljon a kopaszodás és visszanőjön valamennyit. De akkor azt örökre használnod kell folyamatosan (napi 1x-2x), hogy megmaradjon a hatása.
6/6 A kérdező kommentje:
Fejtetőn forgónál kicsit ritkább a hajam, arra gondoltam hogy csak arra a részre használnám. De kimondottan teljes kopaszodás nincs
jan. 22. 12:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!