Mit csináljak, ha 2 hónapnyi minoxidil használat után is hullik a hajam?
Figyelt kérdés
Több mint 2 hónapja használom a Kirkland minoxidil termékét, de egyenlőre erősen elkezdett hullani tőle a hajam, és nem akar elmúlni. Tisztában vagyok vele hogy az elején (2-6 hét van írva a dobozra) ez normális de még mindig semmi jele annak hogy elmúlna az erős hajhullás. Ilyenkor érdemes folytatni, vagy hagyjam abba és mentsem a menthetőt?2021. márc. 17. 03:16
1/4 anonim válasza:
Szerintem hagyd abba az erőlködést. Sokkal jobban jársz ilyenkor, ha veszel egy nagy levegőt, és tükörre borotválod a fejedet.
2/4 anonim válasza:
1: Mekkora egy paraszt vagy!
Kérdező: szerintem hagyd abba. Én is jártam így egy másik termékkel, be kellett fejeznek a használatát, mert ez így nem segítség sajnos.
3/4 anonim válasza:
5%-os való Férfiaknak
Napi 2x kell használni.
Az valóba fura hogy még 2 hónap után is hullik.
Akár 5-6 hónap is lehet mire hatásos lesz.
De van olyan is hogy valaki nem kompatibilis.
Menthető mentésének tényleg nem biztos hogy sok értelme van, kérdés hogy milyen szinten vagy.
4/4 anonim válasza:
Ha nem muszáj, ne hagyd abba. Én abbahagytam, de megbántam, pedig először iszonyatosan megtolta a hajamat, csak aztán nem tudtam miatta frizurát csinálni, meg a párom piszkált miatta. Én azért sem tapasztaltam hajhullást miatta, mert épp nyár végén kezdtem el használni, amikor letoltam a hajamat rövidre, de a működését nem árt megérteni. Nem mindegy, mennyi idős vagy, milyen szinten jársz kopaszodásban, mennyi hajad van. 2 hónap még nem a világ, 5-6 hétnél az csak 2-3 héttel több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!