Moncsika23 kérdése:
Házi orvos ezt megteheti?
Figyelt kérdés
December 1 én műtöttek.
Kaptam 6 hétre 0 fokon hajlítható térd rögzítőt,illetve a műtöt lábamra nem állhatok rá.
Igazából fekvő beteg vagyok.
Anyukám el vitte a papírjaimat és a dokinak az mondta hogy 2 hét múlva mennyek el hozzá,illetve érdeklődött,hogy meddig szeretnék tp-en maradni mert ezzel ő szerinte lehet dolgozni.
2022. dec. 6. 16:20
11/13 anonim válasza:
A sebész ráirja a zárójelentésre kb hány napig tartson táppénzen.
Aztán vissza hozzá felül vízsgálatra .Nem a háziorvos dönti el gyógyult vagy e.
12/13 anonim válasza:
Ráérő idődben azért majd forgasd serényen a nyelvtankönyvet.
13/13 anonim válasza:
Háziorvos vagyok. Amennyiben nem mind a két térded lett műtve akkor nem vagy fekvőbeteg, ugyanis mankóval vagy járókerettel bőven tudsz járni. És igen megteheti és igen behívhat. Az más kérdés, hogy teljesen jogos a 6 hét táppénz és nem teljesen értem mit szívózik a kolléga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!