Ilyet megtehet az orvos?
Megteheti. És szerintem jó is, hogy megteszi. Magyarországon nagyon gyakran feleslegesen fordulnak a betegek orvoshoz. Gyakori indokok:
-erre jártam
-rég voltam
-fizetem a tb-t, nekem minden jár
-stb.
Félreértés ne essék, ha valaki tényleg beteg, akkor menjen orvoshoz. De sokszor azért kell az igazi betegeknek kint várni, mert bent vannak a feleslegesen orvoshoz fordulók.
időpontot kell kérni, akkor nem állsz annyit kint
mert a hideg meg a levegő annyira árt..
Hiába kérek időpontot. Már azt se tartják. Ha nem sürgős eset akkor ugyan úgy ki kell várni a sort. És felnőttnek is kellemetlen kint ácsorogni a hidegben. Akkor egy kicsi gyereknek? Meg esőben is ott állsz. Nincs fedett hely.
Értem én hogy megtehetik mert ráfordítja a kulcsot és annyi. Engem azért érdekelne hogy betegjogi képviselő mit szólna ehhez.
5 Igen nyilván kicsi gyerekkel ilyen indokokkal jár az ember 🤦🤦🤦 Örülök ha nem kell menni. Sőt míg bölcsis nem lett, nem látta rendelésen a doki. Csak hát ugye oda papír kell tőle hogy mehet
Sőt míg bölcsis nem lett, nem látta rendelésen a doki. Csak hát ugye oda papír kell tőle hogy mehet
Szóval az a bajod, hogy az egészséges gyerekeddel nem mehetsz be az összefertőzött váróba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!