Ezt megteheti egy orvos?
Figyelt kérdés
Elmentem ugye orvoshoz mert beteg lettem és ki is írt táppénzre. Ezután azt mondta menjek vissza ha jobban vagyok. 8 nap (munkanap) után vissza is mentem. Erre az orvos közölte velem hogy lezárta a táppènzt már pénteken. Az én személyes jelentkezésem vagy betelefonálásomon nélkül megteheti ezt? Így most a szabadságból kellett levonatnom ezt a 3napot.2018. febr. 7. 03:39
1/9 anonim válasza:
Pénteken el kellett volna mennem hozzá, max meg mondod, hogy még nem vagy jól. sajnos te hibáztál ebben de csak mert nem tudtad ezt, de ezt anno én is benéztem...
2/9 anonim válasza:
Menned.*Elnézést. Nem figyeltem.Na lényeg az, hogy legközelebb menj el péntek is dokihoz, hogy ha még nem is vagy jobban, akkor meg mondja menj e hétfőn, vagy hét vége fele.
3/9 anonim válasza:
A táppénzes állományba minden nap bele számit.Aki beteg az ünnep napokon is beteg lehet.Táppénzt minden napra fizetnek,nem csak hét 5 munkanapjára .
Örülj,hogy a munkaadódnál ezt megtehetted .
4/9 anonim válasza:
1-es
Ugyan miért kellett volna előbb visszamennie, ha egyszer így egyeztek meg? (És miért pont pénteken, miért nem mondjuk szerdán?).
3-as
Te egyáltalán nem a kérdésre válaszoltál.
5/9 anonim válasza:
Mert nálunk pl. így szokás. Annyiból a különbség, hogy mivel itt 2 falu között jár az orvos 2 nap itt, 3 nap másik falu, itt csütörtökön van utolsó napja, de gondolom náluk van pénteken is...
6/9 anonim válasza:
Szóval ők megegyeztek valamiben, de mivel nálatok (!) van egy szokás, akkor ő ezt alkalmazza magára is 300 km-rel odébb?
7/9 anonim válasza:
Egyrészt alapból az orvossal kéne megbeszélnie, de lehet eleve náluk is van egy ilyen szabály, csak mondjuk ő nem tudta, de örülök, hogy ekkora örömet okoz belém kötnöd....
8/9 anonim válasza:
Megbeszélte...talán olvasd el a kérdést is fent.
9/9 anonim válasza:
Inkább elbeszéltek egymás mellett.Talán értelmezd a kérdést...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!