Ezt megteheti egy orvos?
Nem olyan rég voltam vérvételen gyakori hasfájás miatt. Tapogatta a hasam, és kérdezte, hogy ez fáj-e. Aztán benyúlt a péniszemhez. Nem vizsgálta meg, csak megfogta a heréimet. Ez szükséges volt, vagy az orvos volt valami perverz? Egyszerűen nem tudom felfogni. :\ (azelőtt még nem voltam ennél az dokinál)
12/F
Csak megviszgált.
Hasad sérv miatt is fájhat,csupán azt ellenőrizte,és ahhoz igen,meg kell fognia.
Nem perverz,csupán kizárt egy lehetséges okot.
Elvileg lehet a vizsgálat része, sőt gyanítom mire gondolhatott.
Az gyakran előfordul az orvosnál, hogy nem kommunikálják le rendesen, hogy mit miért csinálnak, ez ilyen esetben hiba.
Persze, az orvosok csak úgy fogdossák élvezetből kisfiúk heréit...
Csak ellenőrizte hátha ott van baj, sérvről hallottál már?
Még az urológiára is elküldhetett volna,és ott a fenekedbe is benyúlnak prosztata vizsgálatnál.Sok esetben ez a hasfájás oka is .Innét sugárzik a fájdalom.Ilyen vizsgálatkor még a gatyát is térdig lenyomatják.Ettől is megkimélt a doki.
Bocs 2 es,de nem gondolom hogy a doki valamilyen hibát is vétett.Amikor fájdalommal jár a vizsgálat,beavatkozás
olyankor szólnak,hogy a beteg feltudjon készülni a fájdalom érzetre .Itt nem erről volt szó .
Bocs 5ös ,de már nehogy átessünk a ló túloldalára.
Magán rendelésen ahol keményen fizetsz,ott elvárhatod ezt.
Nem kell a háziorvoshoz menni,és az SZTK ban sem ücsörögni.
Másképpen foglalkozik veled ugyan az doki SZTK ás alapon,
és máshogy a magánrendelésén .Úgy hogy ők is Európában vannak .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!