Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Limfóma vagy az influenza...

Limfóma vagy az influenza miatt van megnagyobbodva a nyirokcsomóm?

Figyelt kérdés

Este lefekvésnél véletlenül felfedeztem, hogy a jobb oldalmon a myirokcsomó meg van duzzadva. Gondoltam is, hogy az influenza miatt, mert a torokfàjàsom nem igazán akar múlni és főleg jobb oldalon fàj a torkom is. Eddig nem volt megnagyobbodva. Az, hogy a betegségem kezdetén meg volt e nagyobbodva azt nem tudom, mert nem foglalkoztam vele, este is csak véletlen fedeztem fel. Sajnos olvasgattam, hogy limfóma miatt is lehet nagyobb, na nem is kellett több elkezdtem rettegni, hipohonder ember létemre, hogy tuti az van. Azóta csak piszkàlom, mozgatom, nézegetem mag a tükörbe, hogy làtszik e. Amúgy semmi tünet nem utal arra, hogy limfómàs lennék. A jobb oldalon mintha nagyobb lenne a csomó, mint a baloldalon.

28 éves vagyok.

Sajnos a doki azt mondta ameddig vannak felsőlégúti betegség tüneteim, ne menjek el hozzà, de én meg rettegek, hogy meghalok.

2022. szept. 23. 06:59
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Màr minden rendben van :) Köszi a kérdést! Ahogy elmúlt a torokfàjàsom, a nyirokcsomók is visszahúzodtak.
2022. okt. 30. 08:21
 12/12 anonim ***** válasza:
Szuper, ennek örülök. 🙂
2022. okt. 31. 08:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!