Történt olyan, hogy ennyire betegek lettetek?
Nem így, de megfázásból lettem már nagyon beteg. Ősz volt, mikor elindultam otthonról, akkor még pont elég volt az a vékony dzseki, de aztán elhúzódott a program és akkor már fáztam. Először csak megfázás és torokfájás volt, de egyre rosszabb lett, belázasodtam, begyulladt a torkom és végül odáig fajult, hogy kórházba kerültem és ki kellett műteni a mandulámat.
Nem tudom amúgy, hogy miért lett rosszabb, mert figyeltem rá, hogy sokat pihenjek, igyek sok teát stb. Volt is pár nap, mikor végre jobb lett, azt hittem mindjárt meggyógyulok és utána lett egyik napról a másikra nagyon rossz és utána kerültem kórházba.
Hidegtől még sohasem.
Ellenben párévente van egy erős "megfázásom", ami 2-3 nap erős torokfájás, majd 5-6 nap erős nátha, majd antibiotikummal és köptetővel IS 2-3 hét hurutos köhögés.
Nem a hidegtől fázunk meg a mondásom, ezeket sohasem előzi meg nálam fázás, máskor meg fázom és semmi bajom.
Inkább olyankor gyakoribb ez, amikor sok a beteg.
Hogy ne lett volna
Minden nyáron előfordul amikor 3-4 napot zsinórban bulizunk
Lemegyünk Siofokra, 4 napig ivaszat, semmi alvás, néha még a parton hideg is van este stb
Nem egyszer fordult elő utána hogy 2 hétig feküdtem 40 fokos lázzal
De már most előre felkészülök rá amennyire tudok, kis vitamin kúra előtte, meg viszek le tantum verdêt, és fujogatom vele néha a torkomat
Nekem általában a mandula a ludas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!