Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, fiúk! Történt veletek már olyan, hogy egy táborban megismerkedtetek egy fiúval, lánnyal és szerelmesek lettetek belé?
Pont ezen a heten tetszett meg egy par evvel fiatalabb kuldoldi srac 😪😄
15/L o meg 13/f
A baj az,hogy nem tudom a vezeteknevet...
Barcsak latna ezt
Az itteni meglepően sok táboros kérdés alapján biztan állíthatom, sok ember sajnos kifejezetten amiatt meg,hogy ott is kiélje a megfékezhetetlen ismerkedési vágyát, hogy aztán sírjon,hogy a másik az ország másik felén lakik és jajj,de "szerelmesek" lettek 1 hét alatt....
Ja, velem nem történt ilyen, mindig is utáltam a táborokat.
Huha balatonon megismertem egy Holland Csajt aki nagyon jol focizik.. és a fiu tesoja mondta hogy nagyon szép meg ilyenek (Angolul) csak engem nem nagyon hatott meg, de amikor kihívtam hogy ketten beszéljünk játszunk (Szerencse tudok angol :D Köszi angol tanár :D)
Értettem mit mondott és megcsokoltam.. mondta nincs barátja.. de.. azota nem láttam és ezt mult héten volt.. :( Blatonon volt.. lido kemping balatontourist :D És megcsokoltam.. de.. onnantol vége volt.. nem láőttuk egymást többet. :D a növére kijött szolt neki, és látta mit csinálunk.. és hát ja majdnem neki állt verekedni velem :D De ez igaz.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!