Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hányszor voltatok már szerelmesek? Hogyan sikerült szerelembe esnetek?
Figyelt kérdés
Kort is írhattok, hogyha mondjuk valami nagy számot írse, mert ide tévedt felnőtt vagy, akkor ne lepődjünk meg :D2016. jún. 29. 15:04
1/9 anonim válasza:
2x
Az egyik a legjobb barátom volt 3 éven át, mikor beleszerettem.
A másik is fél éves barátságból lett. :)
16/L
2/9 anonim válasza:
Szia! Én eléggé ilyen típus vagyok, tudom hogy ennyi idősen nem lehetnek nagy szerelmek, ezt én is tudom. Most idén egész évben szerelmes voltam egy fiúba. Év vége felé (április) kiderült hogy tetszem neki (pls ne nézzetek hülye libának de most együtt vagyunk).
4/9 A kérdező kommentje:
#2-es senki nem ismer XD
Miért néznémk linának?
amúgy köszi a váalszt 1-es és 2-es, akkor barátkozni kell
2016. jún. 29. 15:13
5/9 A kérdező kommentje:
Jah, hogy 12 vagy.. Akkor is, ebben az esetben :D Nem az én dolgom!
2016. jún. 29. 15:14
6/9 anonim válasza:
Szerintem nem voltam még szerelmes ,volt aki tetszett ,most van barátnőm ,de még nem mondanám ,hogy szerelmes vagyok.
7/9 anonim válasza:
Egyszer..3 éves barátságból,szerintem már hamarabb is volt valami,de ténylegesen csak 18 évesen jöttünk össze. :D 19L
8/9 A kérdező kommentje:
Értem :) Szerencsés gyerek lehet :P
2016. jún. 29. 17:34
9/9 anonim válasza:
Ohh,kb. 4x ,vagy 5x.
Ami igazán vad volt és szenvedélyes.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!