Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előbb lesztek szerelmesek és utána jöttök össze valakivel vagy előbb jöttök össze valakivel és később estek szerelembe?
Figyelt kérdés
Lehet kicsit furán hangzik, de vajon képesek lennétek-e anélkül összejönni valakivel, hogy a szikra meglegyen, a szerelem, csupán szimpátia alapján, erre keresem a választ. Azt is lehet mondani, hogy a szerelem nem egy hirtelen robbanós, és a romantikus szerelmek ideje már lejárt, mégis én hiszek még a kémiában.2015. szept. 4. 11:16
1/10 anonim válasza:
Szerelem nem kell egy párkapcsolat elkezdéséhez, de azért az plusz igen, amit nehéz megfogalmazni. :D Na, szóval kell hogy lássak benne fantáziát. :)
2/10 anonim válasza:
Amikor elkezdünk randizgatni, érzelem még nyilván nincs, csak érdeklődés, vonzalom, szimpátia a másik iránt.
De azért nálam elég hamar jön egy nagy fellelkesülés, amit talán mondhatunk szerelemnek is :) Mondhatni, hogy nálam pont, hogy a hirtelen robbanós, romantikus szerelem dominál :D Amúgy próbálkoztam ezzel a lassú módszerrel is, hogy két hét után még nem éreztem semmit enyhe kíváncsiságon kívül, aztán hónapok múlva csak nem jött meg az a nagy lángoló szerelem. Van ilyen. Nekem két hét alatt vagy lesz szerelem, vagy később sem. Furi vagyok.
De a randik nem tudom, mennyire számítanak "összejövésnek". Végülis, még az ismerkedős időszakban azért szoktam csókolózni meg szexelni, párként viselkedni a másikkal. Az annak számít akkor?
3/10 anonim válasza:
Csak azért nem jövök össze valakivel, hogy legyen kapcsolatom, szóval ha nem is az a mély szerelem, de valami plusz érzés, vonzalom, vágy kell az elején is, hogy akarjak valakitől barátságnál többet és összejöjjek vele. Szóval nálam valamiféle érzés előbb van, és arra lehet kapcsolatot építeni. Aztán vagy tartós lesz vagy csak egy időszakra szól.
4/10 anonim válasza:
Ha nagyon vonzódom valakihez, fellángolást szoktam érezni, aztán később ha összejövünk, jól megismerjük egymást, és hosszútávon is odavagyok érte, az a szerelem szerintem.
5/10 A kérdező kommentje:
Fellángolás valamikor megszületik, de valóban nem a legelején. Amikor elkezd valaki randizgatni, akkor teljesen semleges érzéseket is táplálhat a másik iránt.
2015. szept. 4. 12:00
6/10 A kérdező kommentje:
A semleges érzések is átalakulhatnak azonban valamilyenfajta bizsergő lüktetéssé. Nálam előfordult, hogy ránéztem valakire és rögtön megszületett valami, de ezt inkább lehet vágynak nevezzük. Bár nem igazán tudok erre pontos definíciót. A szimpátia kialakulhat mindenféle érzelem nélkül. De vajon szerelemmé transzformálódik-e? Ez itt a nagy kérdés. Miről beszélünk mikor szerelemről beszélünk? Ez egy elvont fogalom, nem egzakt. Nem mellesleg a legirracionálisabb érzelem a a világon.
2015. szept. 4. 12:22
7/10 A kérdező kommentje:
A plusz érzés mindenképpen kell szerintem is. Nem azért jövünk össze valakivel, hogy kapcsolatunk legyen, hanem ennek a lélektani haszna miatt.
2015. szept. 4. 12:39
8/10 anonim válasza:
Soha nem vagyok szerelmes, szerencsére.
9/10 anonim válasza:
Én csak olyannal jövök össze akibe szerelmes vagyok. Sosem tudnék olyannal feloldódni (olyan formában ahogy azt párkapcsolatban kell) akibe nem vagyok szerelmes. Nem is értem sok embernek miért áll ennyire élete középpontjában a párkeresés, nekem ez olyan mű, erőltetett. Nem szoktam direkt randizni. Nem gondolom, hogy attól beleszeretnék valakibe mert elmentünk valahová és megtudtam róla néhány dolgot, sőt inkább csak kellemetlenül érezném magam, mert ott lenne az elvárás (hogy alakuljon ki valami, vagy hogy eldöntsem akarok-e tőle valamit). Én csak élem az életem, aztán kialakulnak az ilyen dolgok. Mondjuk lehet csak nálam működik ez, mert ilyen téren nem vagyok olyan nagy étvágyú.
10/10 anonim válasza:
Valami vonzalom, szikra mindenképpen kell legyen. Csak azért, mert kedves meg szimpatikus, nem jövök össze senkivel, mert ha nincs az elején ott a szikra, az esetek többségében nem is lesz meg később sem, és ritka nagy sebeket tudunk ejteni a másikon, ha jön valaki, akivel megvan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!